Brevvenn

2. september 2014

Jeg vet ikke med dere, men jeg har hatt utallige brevvenner opp igjennom årene. Og jeg har elsket følelsen av å få (helst en tykk) konvolutt eller et fint postkort i postkassen. Hvor ble det av tiden da sneglepost var tingen? I dag var jeg innom Norli sin papirbutikk på Galleriet i Bergen. De hadde de fineste notatbøkene fra Mummidalen som jeg noen gang har sett! Og også fine postkort. Jeg måtte selvfølgelig gå til innkjøp av noen selv. I tillegg fant jeg en skikkelig fin brevpost med en liten fugl på.

Etter at jeg leste de fine blogginnleggene “50 Things To Tell Your Penpal” og “50 (More) Things To Tell Your Penpal” ble jeg nesten litt forelsket (på en nostalgisk måte) i tanken på å gjennoppta brevskrivingen. Har allerede skaffet meg noen få brevvenner, men vil gjerne ha flere! Har du også lyst på en brevvenn? Ikke nøl med å sende meg en e-post: post(alfakrøll)carolinesverden(dott)com. For å friste deg litt mer, se her på de fantastisk fine brevpostene jeg har funnet på nettet! Bildene er linket.

 

Share:
Previous Post Next Post

4 Comments

 • Vilde

  Brevvenner er så gøy!
  Jeg er (var?) medlem i en herlig og veldig ordentlig brevvenngruppe på facebook. Jeg kan melde deg inn om du vil. Mange flotte folk fra hele verden :)

  Digger de tipsene forresten!! Gode tips!! :)

  2. september 2014 at 8:44 pm Reply
 • carolinesverden

  Vilde: Ja takk, det må du gjerne gjøre! :)

  2. september 2014 at 8:50 pm Reply
 • Uncustomary Art

  Thanks for the link love! Great photos :)

  3. september 2014 at 5:11 pm Reply
 • Tina

  så herlig! Hadde brevvenner når jeg var mindre jeg også, men nå har det jaggu meg dabbet skikkelig av gitt.
  Hadde vært utrolig moro med brevvenner igjen, men hvor i alledager kan man finne folk som vil skrive brev nå tildags?:p

  6. september 2014 at 10:03 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!