Bergensvenn

Jeg har truffet tre fantastiske jenter gjennom venneprosjektet til Mariell, og det vil jeg gjerne at flere også skal gjøre! Når man er ny i en by kan det være vanskelig å treffe nye mennesker, spesielt når man ikke skal studere og i tillegg er litt sjenert. De siste månedene har jeg bare hoppet ut i det, og har truffet nye folk. Både fra prosjektet til Mariell og fra Twitter. Og det er jeg innmari glad for! Vi har en egen gruppe på Facebook der vi avtaler når vi kan møtes og slikt, for eksempel skriver en av oss «Hvem er med på en kaffe i dag?». Om noen av dere lesere er fra Bergen, og gjerne vil treffe nye folk, så er dere hjertelig velkommen til å joine oss! Bare søk om å bli medlem i gruppen vår på Facebook. Hurra for internett!

9 kommentarer om “Bergensvenn

  1. Tilbaketråkk: #2: Hverdag |

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.