Bergensvenn

7. september 2014

Jeg har truffet tre fantastiske jenter gjennom venneprosjektet til Mariell, og det vil jeg gjerne at flere også skal gjøre! Når man er ny i en by kan det være vanskelig å treffe nye mennesker, spesielt når man ikke skal studere og i tillegg er litt sjenert. De siste månedene har jeg bare hoppet ut i det, og har truffet nye folk. Både fra prosjektet til Mariell og fra Twitter. Og det er jeg innmari glad for! Vi har en egen gruppe på Facebook der vi avtaler når vi kan møtes og slikt, for eksempel skriver en av oss “Hvem er med på en kaffe i dag?”. Om noen av dere lesere er fra Bergen, og gjerne vil treffe nye folk, så er dere hjertelig velkommen til å joine oss! Bare søk om å bli medlem i gruppen vår på Facebook. Hurra for internett!

Share:
Previous Post Next Post

9 Comments

 • Vilde

  Så genialt!

  7. september 2014 at 9:34 pm Reply
 • Vilde

  Jeg skulle skrive litt mer, send-knappen var litt for nærme…
  Jeg meldte meg også på prosjektet til Mariell. Synes det virket utrolig gøy!

  7. september 2014 at 9:39 pm Reply
 • carolinesverden

  Vilde: Ja, det er helt genialt! :)

  7. september 2014 at 9:44 pm Reply
 • Victoria

  Ikke dumt!

  8. september 2014 at 12:11 am Reply
 • Renate

  Åh, så fint prosjekt! Jeg meldte meg inn, jeg! :D

  8. september 2014 at 6:23 am Reply
 • Ingrid E

  For en utrolig fin ting! Skulle ønske jeg bodde i Bergen :)

  8. september 2014 at 9:43 am Reply
 • Elise

  Så utrolig kjekt. Har meldt meg inn i gruppa, håper jeg tør å være med på noe :)

  8. september 2014 at 10:39 am Reply
 • Maria

  åh, så fint! eg og vil! men eg bur ikkje i bergen, hehe

  19. september 2014 at 1:11 am Reply
 • #2: Hverdag |

  […] går var jeg i byen for å treffe noen flotte jenter fra Bergensvenn på Bar Barista. Hilde har jeg møtt før (fortreffelig jente), men Renate (pluss kjæresten […]

  19. september 2014 at 11:41 am Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.