Bergen: Litteraturhuset

10. september 2014

En av mine favorittsteder i Bergen er Skostredet, og en av favorittplassene mine i Skostredet er Litteraturhuset. Litteraturhuset finner du i Østre Skostredet 5-7, og på Litteraturhuset finner du også Boksalongen og Colonialen. Colonialen er en kjempekoselig kafé med mye god mat og drikke. Om du synes Colonialen er litt folksom og støyende kan du alltids bestille mat og drikke, og ta det med deg inn i Boksalongen. Der inne kan du nyte gode bøker og en rolig atmosfære. Det er faktisk (til nå) min favoritt blant bokhandlerene i byen, fordi det er så utrolig bra utvalg. Det er nesten slik at man alltid går der i fra med en ny bok, så ikke si at dere ikke var advart. Ta dere en tur til Litteraturhuset! PS: Sjekk kjekkasen min i bildet under. Jeg er heldig.

 

Share:
Previous Post Next Post

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.