#2: Hverdag

19. september 2014
I går var jeg i byen for å treffe noen flotte jenter fra Bergensvenn på Bar Barista. Hilde har jeg møtt før (fortreffelig jente), men Renate (pluss kjæresten hennes, Aksel) og Silje var nye bekjentskaper. Det var skikkelig koselig! Dro med meg Jørgen også, og vi nøt en kopp te og en skikkelig god toast med ost, skinke og sennep. Og etterpå stakk vi for å kose med kattepusene på Dyrebeskyttelsen i Bergen.

For noen uker siden måtte jeg og Jørgen fange inn en katt som gikk rundt her vi bor, som ikke hadde det noe godt. Han hadde fått kappet av en del av halen, var sulten og aggressiv. Vi fikk ikke komme nær han, så vi måtte fange han over natten i en spesialfelle som lukker seg selv når katten går inn. Dyrebeskyttelsen sa at det var ikke usannsynlig at han måtte avlives, spesielt hvis han var syk. Etter besøk hos dyrelege fikk han amputert nesten hele halen og ble sjekket – og han var heldigvis ikke syk! Nå heter han Sofus og har på mirakuløst vis kommet seg veldig godt. Når vi var innom i går møtte vi en helt annen katt! Han var faktisk kjempekosete, og jeg ble egentlig veldig emosjonell og rørt av hele greia. Så glad på hans vegne! Det er han som er på bildet øverst. Sukk, så skjønn. Vi så også mange andre søtinger. Det var en som likte Jørgen skikkelig godt, og som ikke ville av fanget hans.

 

Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

4 Comments

 • Silje

  Hurra bildene :D det var kjempekos!

  19. september 2014 at 8:00 pm Reply
 • Renate

  Takk for en veldig fin dag! Må gjentas snart!! :)

  19. september 2014 at 8:08 pm Reply
 • im

  Åå, pusekatter <3 Så bra at dere klarte å fange pusen å levere han til dyrebeskyttelsen! :))

  20. september 2014 at 6:58 am Reply
 • Maral

  Åh, katter! Det var veldig fin gjort av dere!

  21. september 2014 at 3:26 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!