#1: Treningsmusikk

23. september 2014
Musikk er en av de tingene som gjør at jeg presterer bedre og bedre på trening. Når jeg er lei av å trå på elipsemaskinen eller føler at jeg ikke har mer å gi, så gir musikken meg ofte uvante krefter. Om jeg er alene på treningssenteret synger jeg også ofte med, haha. Noen ganger blir jeg flau av meg selv, og rødmer litt, men whatever. Her kommer en liten oversikt over de låtene som gir meg ekstra energi nå for tiden. Du kan høre alle låtene på Spotify, på denne spillelisten.

Dvbbs – Tsunami – Original Mix
Når jeg hører på denne kan jeg noen gang bli litt flau, faktisk. Det er noe med at jeg føler meg veldig rar når jeg ser for meg selv i sakte film med denne sangen på samtidig som jeg trener, haha. Men den gir meg masse motivasjon, selvom det ikke er en låt jeg ville hørt på utenom trening (det er forsåvidt tilfelle hos de fleste låtene jeg hører på under trening).

Deorro – Five Hours
Ikke la det lure av den langsomme rytmen i starten, her går det unna etterhvert. Dessuten er både bassen og trommene en fryd for øret, og jeg liker å gå i takt med rytmen på elipsemaskinen. Ser for meg at jeg er Superwoman eller noe i den duren.

David Guetta – Bad (feat. Vassy) – Radio Edit
Enda en låt som jeg aldri ville hørt på utenom trening, men på trening gjør den virkelig susen! Følg rytmen og se for deg at du løper marathon!

Galavant – World Of Dreams – Radio Edit
Veldig enkel sangtekst, men det er gjerne det som funker når man skal trene? Her er det god rytme og takt.

Nicki Minaj – Super Bass
Teksten er ikke akkurat mild, men jeg elsker beaten og stemmen til Nicki. Og også refrenget. Bombibombibom, SUPER BASS!

Andy C – Workout
Her er det veldig tempo, noe som i allefall får meg til å gi alt jeg har. God “gammaldags” dub-step.

Austin Mahone – Mmm Yeah
Haha, jeg må le. Det er så moro å trene til denne på elipsemaskinen. Ser for meg selv at jeg går nedover gaten og bare “Mm, yeah yeah”, haha.

Axwell – Roar
Er det mulig å bli lei av denne låten her? Jeg elsker både låten og filmen den brukes i (Monsteruniversitetet). Får bare lyst å danse rundt, og får masse energi.

TJR – Ode To Oi
Denne låten har man vel egentlig et hat eller elsk forhold til, for irriterende dét er den. Men den funker for meg.

Bingo Players – Get Up (Rattle) – Vocal Extended
Enda en låt jeg nok aldri vil høre så mye på utenom trening, men på trening funker den overraskende bra!

Hardwell – Apollo – Radio Edit
Jeg elsker denne låten når den smeller på med bass og technogreier. Superenergi!

Avicii – I Could Be The One [Avicii vs Nicky Romero] – Nicktim – Radio Edit
Avicii er virkelig et stort geni av en svensk (og musiker), i allefall når det kommer til treningsmusikk. Jeg trener mye til musikken hans, og denne er en av favorittene.

Nause – Hungry Hearts – Radio Edit
Denne låten har jeg hørt mye på – også utenfor treningssenteret. Man må jo bare danse når man hører den? Elsker bassen!

 

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

1 Comment

  • Astrid

    Mye bra treningsmusikk ;-) Vil tipse deg om “Booyah” – Showtek. Den får jeg masse energi av!

    23. september 2014 at 7:37 pm Reply
  • Jeg blir superglad for en kommentar!