#1: Hverdag

5. september 2014

I dag har jeg gjort mye, i allefall i forhold til mine referanser. Jeg sto opp tidlig for å dra til legen for å sjekke stoffskiftet mitt og litt forskjellig. Stoffskifteverdiene er heldigvis forbedret etter jeg begynte på medisiner, men jeg må fortsatt øke litt i medisindosene. Så får vi se hva som skjer etterhvert på den fronten. Jeg måtte ta en ny blodprøve i dag, og selvfølgelig fant de ikke blodåren min før stikk nummer tre eller fire. Happens every time! Au. Men alt i alt er det ikke så ille å ta blodprøver altså.

Senere på dagen traff jeg to venninner i byen (Bergen), og jeg koste meg faktisk skikkelig. Jeg trives ofte best sammen med små grupper mennesker fremfor store grupper, da klarer jeg å være mer meg selv. Vi sjekket Skostredet, som har fått paraplyer all over! Jeg elsker det. Det sto også taggere og tagget på paraplyer, det ble helt fantastisk stilig!

Vi var også innom en helt fantastisk bar/kafé som heter Bar Barista (Øvregaten 12). Der hang det så utrolig mange stilige bilder overalt (til og med i taket), og det var bare helt fantastisk atmosfære der inne. Dessuten har de veldig god toast der, og også visstnok vanvittig gode vafler (men slikt kan dessverre ikke jeg spise mye av for tiden).

Vi fant også en skikkelig stilig antikkbutikk; Magnussens Bruk & Antikt (Øvregaten 6). Her var det virkelig alt mellom himmel og jord. Jeg ble litt stum av beundring.

Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

1 Comment

  • Benedikte

    Ja, var en kjempemega dag! Liker spesielt bildet av meg, som roter oppi masse gamle smykker;)

    6. september 2014 at 5:35 pm Reply
  • Jeg blir superglad for en kommentar!