Ny blogg, ny start!

29. august 2014

Velkommen til Carolines verden får jeg vel nå si. Etter å ha blogget på www.icarroi.com i over fem år, kjenner jeg at tiden er inne for noe nytt. I samarbeid med Carina har jeg snekret sammen denne nye og enklere bloggen, der jeg nå fremover vil dele både oppskrifter, skribleri om trening og helse, kultursnakk og hverdagsliv. Jeg kjenner blogglysten endelig er tilbake, og jeg har mange idéer til hva jeg kan skrive om.

For å feire den nye bloggen synes jeg det passet seg å klistre inn et superglis av et mobilbilde. Hei på dere, hei verden! Her kommer jeg, og jeg har fått en ny start! Litt sånn. Forresten, kan ikke dere som fremdeles følger meg (om det er noen igjen av dere) legge igjen en liten kommentar? Og jeg vil gjerne vite hva dere gjør, hvor dere er og slikt. Og også gjerne lese bloggen deres, om dere har en.

Og, sånn obligatorisk på slutten; følg meg gjerne på Bloglovin og Facebook og på de andre stedene du finner i menyen min.

 

Share:
Previous Post Next Post

10 Comments

 • Elena

  Gratulerer med ny blogg! Gleder meg til å lese videre.

  29. august 2014 at 9:38 pm Reply
 • Ingvild

  Ah, yes! Gleder meg til å lese!!!! Så fint og enkelt oppsett, forresten. Dette blir bra!! :D

  29. august 2014 at 10:47 pm Reply
 • Astrid

  Så fin den ble :) you go girl!

  30. august 2014 at 7:11 am Reply
 • Camilla

  Gøy med ny blogg! Begynte å lese den gamle bloggen din rett før du “sluttet”, og trodde du var ferdig med blogging, så ble glad for å se at du holdt på med en ny:)

  30. august 2014 at 12:30 pm Reply
 • Hilde

  Jeg er her fremdeles :) ny blogg – nye muligheter!

  31. august 2014 at 10:18 am Reply
 • Gitte

  Så fin den nye bloggen ble! Jeg gjør det samme gamle: karate, meteorologi (nå masterstudier, hjelp!) drikker for mye brus og har for mange giraffer.

  31. august 2014 at 6:12 pm Reply
 • Carina

  Hurra hurra hurra! :) :)

  1. september 2014 at 6:31 am Reply
 • Marie

  Er her fortsatt jeg! Gratulerer med nytt sted på nettet!

  2. september 2014 at 6:53 am Reply
 • im

  Hola, I’m still here! For tiden befinner jeg meg i Trondheim på 2. året på lærerstudiet (5.-10.klasse) med fagene matematikk og engelsk *iik*.
  Gratulerer med ny blogg, gleder meg til å følge deg videre :-D

  5. september 2014 at 2:56 pm Reply
 • Heidi Elisabet

  Hei, har lest gamle bloggen din sånn fra og til i mange år, kommer nok å fortsette her og :) Fru på 23 år, fra Finland, har akkurat kjöpt drömmehuset fra 1930-talet som vi snart begynner å pusse opp :)
  Veldig inspirerende å lese om din livsendring! Du er rå!

  8. september 2014 at 3:24 am Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!