Gode minner, god sommer

23. juli 2014

Vi tar veldig straks sommerferie. Jeg og min kjære skal kjøre bil fra Bergen til Harstad og til Bergen igjen. Gleder meg så utrolig mye. Planlagte overnattinger blir i Geiranger, Trondheim, Mo i Rana og på nedoverturen Bodø, Brønnøysund, Trondheim og Lillehammer. Kommer sikkert til å legge ut en del bilder på Instagram (@carolinesverden), men jeg tar enn så lenge sommerferie fra bloggen. Dere får kose dere med litt flere bilder fra bryllupet vårt så lenge (fotografen er fremdeles Christin Eide).

Forresten kan jeg glede dere med at jeg arbeider med å sette opp en helt ny blogg, med hjelp fra Carina. Vet ikke helt hva jeg kommer til å bruke denne bloggen til, men jeg tenker å beholde den. Alternativene er nå at denne bloggen blir en ren kostholds- og treningsblogg eller en ren bildeblogg. Hva vil dere ha? Den nye bloggen min kommer til å ha et bredere innhold som for eksempel, musikk, litteratur, min hverdag, reise, mat, bilder, opplevelser, Bergen-stuff og film. Jeg kjenner at etter fem år på denne bloggen trenger jeg en ny start.

Share:
Previous Post Next Post

12 Comments

 • Solveig

  Du er så ufattelig vakker <3

  23. juli 2014 at 1:18 pm Reply
 • Gitte

  Så fine dere er! :) God ferie!

  23. juli 2014 at 2:30 pm Reply
 • Ingrid E

  Nydelige bilder :) Ønsker meg veldig en ren kostholds- og treningsblogg, det hadde vært supert!

  23. juli 2014 at 4:02 pm Reply
 • Ingvild

  Åhh, jeg blir helt tullete forelsket igjen når jeg ser så fine bilder av et så fint kjærestepar! Alle tomler opp for kjærligheten! <3 GOD TUR! Kos dere masse!

  23. juli 2014 at 5:02 pm Reply
 • victoria

  ooo, blir spennende. altså ny blogg, men også turen da selvfølgelig! god tur! :D

  23. juli 2014 at 5:07 pm Reply
 • Milla

  For noen vakre bilder av et vakkert par <3 God sommerferie, god tur og gratulera med ny blogg i vente. Hvis den ska vær ein innholdrik blogg med musikk og litteratur og div så tror eg at eg ville brukt dena som bildeblogg. Hvis du ikje ska bruka den andre te det og i tillegg da. Eller så kan du jo ha denna som ein sånn kostholdsdagbok :)

  / Tusen tusen takk, betyr mye for meg å hørra <3

  24. juli 2014 at 9:06 am Reply
 • Milla

  // Tusen tusen takk snille du <3

  6. august 2014 at 10:20 am Reply
 • Camilla

  Så fine bilder av dere! Har ikke oppdaget bloggen din før nå, og bladde meg bakover i arkivet. Du er utrolig inspirerende, og jeg lagret bloggen som bokmerke så jeg ikke skal glemme den!:D

  12. august 2014 at 11:01 pm Reply
 • Milla

  /// Ojoj, tusen tusen takk *rødme* <3

  21. august 2014 at 7:27 pm Reply
 • Lena

  Så fine bilder av dere! Likte spesielt godt det siste. :)

  Jeg synes du er så flink til å legge ut oppskrifter på instagram og vil gjerne se det på bloggen din! Du er så flink og kreativ med matlagingen din. Og du er jo superflink til å trene også! Ser ikke noe galt i å ha en kombinasjon av trening/kosthold og bilde-blogg. Du bare skiller deg ut i mengden!

  Gleder meg til du starter å blogge igjen!

  23. august 2014 at 5:16 pm Reply
 • Ingvild

  Hei Caroline <3 Jeg krysser fingrene for at det dukker opp noen nye blogginnlegg fra deg snart igjen!! Særlig mat- og treningsrelatert, de er så inspirerende. Gleder meg til å lese noe fra deg snart! Hva heter den nye bloggen din (hvis du har opprettet den enda)? :-)

  Håper du har det fint i Bergen med den flotte mannen din! Nyt livet!

  24. august 2014 at 3:32 pm Reply
 • Ingvild

  sv./

  TAKK FOR TIPS! HURRA!

  26. august 2014 at 2:11 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!