Nye favoritter fra iHerb

8. juni 2014

JEG HAR KJØPT VARER fra iHerb.com en god stund nå, og har allerede tipset dere om mine favroritter i et tidligere innlegg. Her kommer noen nye favoritter jeg har oppdaget den senere tiden. Om du ikke har handlet på iHerb før, men har lyst å prøve nå, skal du vite at det er en helt trygg nettbutikk som er stasjonert i USA. Du kan lese mer om hvordan man bestiller på iHerb-guiden min, og om du bestiller via denne linken vil du få 5 dollar avslag på din første bestilling. Trykk på bildet av produktet for å komme til det.

 

Fifty 50, Butterscotch Hard Candy

Dette er nydelige, sukkerfrie smørdrops. Jeg har alltid hatt så lyst å smake dem, men de er ofte utsolgt hos iHerb. Derfor har jeg nå begynt å bestille mange når de får dem inn. Utrolig godt å ta seg et drops når man får lyst på noe godt. PS: I skrivende øyeblikk har de dropsene inne, og de er billig!

 

 

Annie’s Homegrown, Cheddar Squares

Disse små firkantete kjeksene har smak av svak cheddar og minner litt om Ritzkjeks. Om du spiser 27 kjeks er det 150 kalorier i dem. Og jeg lover dere, 27 kjeks går skremmende fort ned. Disse er virkelig farlig gode, anbefaler dem til lørdagskosen.

 

 

Fifty 50, Chocolate Chip Cookies

Dette er sjokoladekjeks som passer godt for folk som har diabetes og lignende sykdommer, men de inneholder likevel en del kalorier. Derfor passer de godt som lørdagskos! De smaker godt og om du spiser fire kjeks får du i deg 170 kalorier.

 

 

Walden Farms, Pancake Syrup

Vet ikke med dere, men jeg er veldig glad i pannekaker! Og da kan jeg love dere at denne her kommer godt med. Med sine null kalorier og gode smak gjør den pannekaker til rene festmåltidet, spør du meg. Pass litt på når du heller fra den, det kommer mye ut om gangen.

 

 

Simply Organic, Grind to a Salt Blend

Dette er et utrolig godt krydder, som egentlig passer til all mat (som jeg har laget i allefall). Man kan vel kalle det et slags grillkrydder, men det smaker bedre. Dessuten synes jeg flaskene til krydder fra Simply Organic er utrolig pene!

 

 

Annie’s Homegrown, Organic Bunny Fruit Snacks

Dette er små gelekaniner som virkelig smelter på tungen. Jeg bare elsker dem! Et must på lørdagskvelden eller når du vil ha noe godt. Det er småpakker, og i en småpakke er det 70 kalorier. Dessuten er det ingen fargestofftilsetninger, vegansk gelatin og de er laget av ekte fruktjuice.

 

 

Annie’s Homegrown, White Cheddar Bunnies

Dette er små kaninkjeks som kan sammenlignes med cheddarkjeksene jeg skrev om tidligere. Disse er laget av hvit cheddar og smaker skikkelig godt. Om du spiser 44 stykker får du i deg 150 kalorier. De er ganske små, så de går fort ned når man først smaker på dem. Haha, farlige gode.

Share:
Previous Post Next Post

2 Comments

 • Isabella

  Jeg ELSKER Butterscotch-dropsene til Fifty 50!! Bestilte en iHerb-pakke i stad og den inneholder 8 poser med drops :) Nams!

  9. juni 2014 at 12:26 pm Reply
 • Ingvild

  Synes det høres spennende ut, og har veldig lyst til å prøve det, men er det ikke litt..hm, dyrt å bestille mye/ofte fra iHerb? Ser for meg at jeg kommer til å bli helt manisk og bruke opp alle pengene mine på småvarer derfra. Eeeeller?? Haha.

  Forresten! Det er og blir imponerende og VELDIG inspirerende hvordan du er så bevisst ditt eget kosthold, og også tipser oss via bloggen. Elsker det! Keep it up, girl! :-D

  14. juni 2014 at 11:38 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.