Mine favorittbloggere

6. juni 2014

Jeg har skrevet e-post til mine favorittbloggere og har fått dem til å stille til et miniintervju! Har lånt bilder av dem med tillatelse, og vil selvfølgelig anbefale dere alle sammen til å stikke innom dem. De er alle unike på hver sin måte, og de fortjener alle leserne de kan få. Trykk på bildet for å komme til bloggene deres. Jeg kontaktet forresten også jentene som eier bloggene Stappmett, Siljes Reise, Maja Huse, Linda Stuhaug og Liseliten. De har ikke svart meg, så enten har ikke e-posten kommet frem eller så har de ikke hatt anledning. Uansett anbefaler jeg dere å besøke dem også!

Share:
Previous Post Next Post

4 Comments

 • Angela

  Så gøy! Dette var morsom morgenlesning.

  7. juni 2014 at 7:56 am Reply
 • Carina

  Så fint! Føler meg beæret over å være blant så mange supre bloggere ^^

  7. juni 2014 at 11:54 am Reply
 • Elise

  Så mange flinke bloggere! Leser de fleste fra før, men noen nye må definitivt sjekkes ut.

  15. juni 2014 at 1:27 pm Reply
 • mewkid

  Iiiih<3!!

  18. juni 2014 at 7:30 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!