12 kommentarer om “Bergensafari: Nordnes og sentrum

  1. Hei! Aww, tusen takk! :) Så koselig å høre at den ble satt pris på. (Apropos lister – du lager så inmari fine lister selv! Jeg elsker lister <3 ) Ah, såklart jeg skal blogge! Gleder meg utrolig masse til å bli student i selveste Oslo, yelp!! :'D <3 Forresten; studerer du noe for tiden, eller jobber du?

    Xxx

  2. Men bor ikke du i Bergen da? Studerer du via nettet eller noe sånt? Uansett høres det..avansert ut! Haha! Hm, ja, det blir spennende å se! Skal i hvert fall følge med på bloggen din, du skriver så fint og inspirerende <3 (Og tar SÅ flotte bilder. Kan jeg spørre hvilke kamera du har?)

    Klem, I

  3. Så nydelige bilder! Nordnes er et av favorittstedene mine i Bergen.
    Jeg studerer i byen og det er virkelig et fantastisk sted. Vertfall når solen skinner!

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.