Status: uke 17

28. april 2014

Hei alle sammen! Håper dere (som kan) nyter godværet som mange av oss har vært så heldig å ha i det siste. Jeg og Jørgen var faktisk og badet i går, og jeg kan bekrefte at vannet var iskaldt. Men det er også litt deilig å kunne bade i april, det er ikke hvert år det skjer. Ellers har dette vært en litt annerledes treningsuke fordi jeg har begynt å trene et litt mer omfattende styrkeprogram. Nå trener jeg også markløft, knebøy og benkpress fast. Tro meg, jeg var så ufattelig støl dagen etterpå. Kjenner det godt enda, for å si det sånn. Men det går seg til når jeg kommer godt inn i rutinene. Kan forresten tipse dere alle om å trene med hansker. Jeg fikk mye bedre utbytte av styrketreningen med hansker! Jeg har satt en del rekorder denne uken, som dere ser:

Jeg har også begynt å skrive ned hvilke frukt, grønnsaker og bær jeg spiser hver dag, sånn at jeg ser hva jeg får i meg. Målet er at jeg skal få i meg to-tre frukt og i allefall tre grønnsaker hver dag. Mandagen, som dere ser, begynte litt dårlig. Men jeg er godt fornøyd med resten av uken. På lørdag hadde vi asparges med serranoskinke rundt, og det var skikkelig snadder!

Share:
Previous Post Next Post

5 Comments

 • mewkid

  Du er så flink, så flink! Er moro å følge med på framgangen din. Det føles så godt når kroppen kommer tilbake til normalvekt, blir sprekere og sterkere! Nyyyt det, og lykke masse til på veien videre. Jeg heier!

  29. april 2014 at 9:16 am Reply
 • Hedda

  Wow, du inspirerer! :-) Hvor er hanskene dine fra, og er de ment for å trene med? Jeg mister alltid motivasjonen til styrketrening pga såre og vonde hender!

  29. april 2014 at 2:48 pm Reply
  • Caroline

   Tusen takk! Hanskene er fra MX Sport, men tror de har slike i de fleste sportsforretninger. De er ment til å trene med, og man får mye bedre grep :)

   29. april 2014 at 3:48 pm Reply
 • Ingvild

  Herlighet, det er skikkelig imponerende at du klarer å holde oversikt over alt det der – jeg ville helt sikkert ha gått inn med masse mot og bare “jaaah, jeg skal skrive ned alt jeg gjør og spiser”, og så ikke giddet mer etter to dager, hehe.

  MEN DU ER FLINK, DU, CAROLINE! Jeg heier på deg og digger bloggen din!! :-D

  29. april 2014 at 5:18 pm Reply
 • Veronica S

  Åh du er skikkelig flink!!

  2. mai 2014 at 11:20 am Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!