Status: uke 16

20. april 2014

April er for min del den måneden med flest fristelser. Ikke ble det bedre når jeg og Jørgen i tillegg giftet oss 4. april. Dermed ble det utskeielser i aprils første uke (da vi giftet oss), i april andres uke (da vi dro på helgeferie), i aprils tredje uke (da Jørgen hadde bursdag og det i tillegg var påske) og jeg tror nok det blir litt utskeielser i neste uke også, for da har jeg bursdag selv. Så jeg får si meg fornøyd med at jeg har klart å gå ned i vekt i april, og at jeg har klart å opprettholde treningen. Dessuten synes jeg at det skal være lov å ha slike perioder, for det går fint å hente seg inn igjen. Og jeg planlegger å hente meg skikkelig inn igjen i mai. Da skal jeg ha en sukkerfri måned, det kan bli interessant. Kjenner jeg trenger en liten detox mot sukker nå.

Som sagt gikk treningen forholdsvis bra denne uken. Jeg holder meg mest til elipsemaskinen når jeg trener cardio (kondisjon) pga. betennelsen i foten min. Jeg merker det hjelper når jeg trener mindre på møllen. Ellers har jeg begynt å trene med kettlebells, og merker at det er skikkelig god trening som gir høy puls. Jeg har også begynt å trene benkpress! Haha, jeg ser ganske lost ut men det er skikkelig god trening. Dessuten må jeg bare tipse dere om å danse zumba! Jeg tror aldri jeg har forbrent så mye på så liten tid! Dette er ukens trening:

Når det gjelder oppsummeringsinnleggene fremover kommer de primært til å handle om treningen mine. Også tenker jeg å poste mer om mat utenom dette, fordi jeg spiser mye av det samme til middag (og det er sikkert ikke like morsomt for dere å følge med på det). Jeg prøvde noen nye oppskrifter denne uken, og jeg kommer med en ny oppskrift snart. Må også anbefale dere å prøve speltlompechips, det var utrolig godt til fredagstacoen.

Share:
Previous Post Next Post

3 Comments

 • Ida Therese

  April er nok vanskelig for enhver, og med bryllupp og to bursdager sier det jo sitt:) Men det er jo lov å feire de fineste anledningene! Du er virkelig flink!

  21. april 2014 at 1:28 pm Reply
 • SynLar

  Zumba er fantastisk, glemmer helt at det er trening.

  22. april 2014 at 7:48 pm Reply
 • christine berger

  Så fin blogg du har. Gleder meg til å følge med! :) Kjempe flink er du.

  27. april 2014 at 8:33 am Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!