04.04.14, uke 14, klokken 14

Jeg er verdens heldigste og lykkeligste jente akkurat nå. Bryllupet var nøyaktig slik jeg ønsket det skulle være. Lite, intimt og koselig. Hjertelig. Dagen begynte med frisørtime for både meg og Jørgen sammen med forloveren min, Marthe. Jeg har aldri før følt meg så vakker som når sminken og håret var fikset. Og jeg har aldri sett Jørgen så kjekk før heller. Så dro vi på Tinghuset i Bergen, der vi ble viet kl 14 sammen med vår nærmeste familie. Etter det dro vi til en nydelig plass for å ta bryllupsbilder. Det var vakre og dyktige Christin Eide som var vår fotograf. Vi kunne ikke hatt noen bedre, og allerede i dag fikk vi de første smakebitene (som dere ser i dette innlegget). Jeg er skikkelig fornøyd. Resten av dagen ble brukt på koselig middag hos svigerfamilie og mye kjærlighet. Takk til alle som gjorde dagen fantastisk. Mest av alt deg, Jørgen. Ektemannen min.

22 kommentarer om “04.04.14, uke 14, klokken 14

  1. Helt fantastisk nydelig å se! Du var en strålende vakker brud :) Super location for bilder også :) vil gjerne lese mer om middagen og hvordan dere har tenkt rundt feiringen om du vil dele?

  2. Så utrolig nydelig bilder. Dere ser så lykkelige ut begge to. Og du var helt utrolig vakker som brud, Caroline! Jeg ble faktisk litt rørt av disse bildene og fikk gåsehud når jeg så de nå (hehe, er litt lettrørt).

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.