Status: uke 9

4. mars 2014

Uke 9 var en bra uke. Vi handlet inn til en sunn uke i matveien, der vi bestemte oss for at vi kun skulle ha rødt kjøtt to dager og i tillegg skulle vi ha to kjøttfrie dager. Dette tror jeg vi gjorde lurt i! Følte meg generelt i god form, og tror også det er godt for kroppen å slippe og bearbeide så mye kjøtt. Prøvde også å bake sunne boller denne uken, men det ble en fiasko. Haha! Fant senere ut at bollene passet fint som grove scones, så ingenting er så vondt at det ikke er godt for noe. Jeg har aldri vært noe god på baking, så det er fint å få øve seg litt.

Det var tilbud på kjøttdeig av kalkun og kylling på Rema 1000 til 15 kr, så vi hamstret en del. Det var enda bedre med speltlompepizza og denne kjøttdeigen enn det er med karbonadedeig, så dere vet det. Jeg bruker å krydre kjøttdeigen med paprikakrydder kjøpt på iHerb, det er fantastisk på kylling! Dessuten bør dere virkelig prøve ut hverdagsgryten, den er stor favoritt hos oss. Så saftig og rik på smak! Og tomatsuppen er også så utrolig god! Elsker den! Hadde oppi litt mager kesam sist jeg laget den, og denne uken skal jeg prøve litt fløte. Får aldri nok av den suppen! I dag skal vi ha fire middagsgjester, og jeg skal servere tomatsuppen min. Håper de liker den, jeg har ikke hatt mange middagsbesøk i mitt liv.

MIDDAGER UKE 9

MANDAG: Speltlompepizza med kjøttdeig av kalkun og kylling
TIRSDAG:  Lasagne med kjøttdeig av kalkun og kylling, cottage cheese og squash
ONSDAG: Tomatsuppe med grønnsaksbuljong
TORSDAG: Hverdagsgryte med kålrotstappe
FREDAG: Taco med bønnestuing (oppskrift kommer)
LØRDAG: Burger med salat
SØNDAG: Wok med kylling, karri og kokosmelk

Treningen uke 9 gikk også bra. På tirsdagen var jeg ikke helt i form fordi jeg hadde spist middag før trening. Det skal jeg aldri gjøre mer, det funker ikke for meg. Jeg pleier alltid å spise havregrøt ca. en time før jeg trener, og det funker så utrolig mye bedre. Trener jeg etter middag føler jeg meg bare skikkelig uvel.

Jeg satt en rekord denne uken! Jeg tok 120 kg i beinpress! Er ganske stolt av det, for jeg begynte med 70 kg i januar. Ellers har jeg begynt å jogge litt, for første gang etter jeg begynte å trene. På søndagstreningen følte jeg meg full av energi, og begynte å jogge til pulsen min kom opp i 160 på pulsklokken, så gikk jeg til jeg var nede i 130 i puls, så jogget jeg til jeg var oppe i 160 osv. Det var tøft, jeg er ikke vant til å jogge. Men en stor mestringsfølelse! Når jeg er oppe i 160-170 i puls føler jeg meg utrolig sliten, så tror ikke det er langt fra min makspuls.

TRENING UKE 9

MANDAG: Fridag
TIRSDAG: 30 minutter rask gange med stingning på mølla + styrke
ONSDAG: Fridag
TORSDAG: 40 minutter på elipsemaskin
FREDAG: 50 minutter rask gange med stigning på mølla + styrke
LØRDAG: Fridag
SØNDAG: 50 minutter på mølla (inkludert intervalltrening på 30 minutter) + 20 minutter på elipsemaskin

Share:
Previous Post Next Post

6 Comments

 • Siri

  Råtass :) eg e imponert!

  4. mars 2014 at 2:40 pm Reply
 • Milla

  Wow. Flinkt ;) Og for ein fantastisk søt katt <3

  / Ååååh, snille søte du, tusen tusen takk <3 <3 <3

  4. mars 2014 at 4:36 pm Reply
 • Jeanette

  Imponerende! Du er så flink :)

  5. mars 2014 at 3:38 pm Reply
 • kathrine

  Så flink du og! Og for et bugnende bord!
  Av nysgjerrighet, så lurer jeg på hvor mye du har gått ned i cm/vekt – kan du si litt om det?

  5. mars 2014 at 6:49 pm Reply
 • Isabella

  Kjære, fine deg. Du ANER IKKE hvor mye jeg beundrer deg!! Tenk å legge om livsstilen så dratisk og klare å følge opp så bra! Håper du er klar over hvor flink du er :)

  <3

  5. mars 2014 at 7:37 pm Reply
 • Lovelylillers sunne oppskrifter

  Kokosvann er knallgodt :D Bra jobba da :)

  6. mars 2014 at 5:51 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!