Status: uke 11

17. mars 2014

Siden min kjære Mac har vært en tur på Eplehuset for å skifte batteri og adapter, så har jeg ikke fått skrevet om uke 10. Så vet dere det. Men her kommer i allefall uke 11! Denne uken har jeg faktisk spist ute hele to ganger, og det er sjeldent! På mandag spiste jeg salat på Peppes Pizza (og fikk dilla på parmesan), og på lørdag feiret jeg og Jørgen at vi har vært sammen ett år, og spiste på Big Horn Steak House (jeg ELSKER biff). Jeg koste meg også med sjokolade på lørdagen, det var veldig godt.

Denne uken er det suppeuke hjemme hos oss, det vil si at vi skal ha suppe til middag hver dag. Jeg har oppdaget at å lage suppe er perfekt når man skal ha i seg mye grønnsaker. Jeg moser dem med stavmikser, og merker nesten ikke at jeg spiser dem engang. Supper er tingen, dere!

MIDDAGER UKE 11

MANDAG: Salat på Peppes Pizza
TIRSDAG:  Spagetti med kjøttdeig av kalkun og kylling
ONSDAG: Brokkoli- og blomkålsuppe
TORSDAG: Speltlompepizza med kjøttdeig av kalkun og kylling
FREDAG: Taco
LØRDAG: Biff hos Big Horn Steak House
SØNDAG: Speltlompepizza med kjøttdeig av kalkun og kylling

Når det gjelder trening så har dette vært en veldig bra uke! Jeg har fått trent hele programmet mitt og enda litt til. Tviler på at det vil gi noe utslag på vekten siden jeg spiste så mye godt på lørdag, men det var skikkelig godt å merke at jeg hadde energi til all den treningen. Det er stort for meg å være.

TRENING UKE 11

MANDAG: Fridag
TIRSDAG: 50 minutter rask gange med stingning på mølla + styrke
ONSDAG: Fridag
TORSDAG: 40 minutter på elipsemaskin
FREDAG: 50 minutter rask gange med stigning på mølla + styrke
LØRDAG: Fridag
SØNDAG: 40 minutter intervalltrening på mølla + 20 minutter rask gange med stigning på mølla

 

Share:
Previous Post Next Post

5 Comments

 • Hanne

  Oh man den juicen ser god ut! Hva er hemmeligheten? :)

  18. mars 2014 at 12:01 am Reply
  • Caroline

   Ja, den er god! Det der er faktisk “bare” fem saftige appelsiner kjørt igjennom juicemaskinen min :)

   18. mars 2014 at 12:09 am Reply
 • N

  Jeg dumpet tilfeldigvis over bloggen din og har nå lest alt siden du begynte å skrive om livsstilsendringen. Jeg begynte selv på det samme prosjektet i påsken i fjor. I løpet av sommeren hadde jeg gått ned 10 kilo. Men så kom høsten og jeg skled tilbake til min gamle livsstil. 4 av kiloene har nå sneket seg på igjen. Jeg har tenkt lenge på at jeg må gjøre noen grep igjen, så jeg kan fortsette å gå ned i vekt. Målet (siden påsken i fjor) er 20-30 kilo ned. Jeg har ikke klart å komme i gang igjen, selv om jeg vet inderlig godt hva jeg må gjøre og ikke gjøre. Men så dumpet jeg altså over bloggen og instagramkontoen din! Da fikk jeg sparket jeg trengte og nå kjenner jeg at motivasjonen er på god vei tilbake. Denne gangen skal jeg virkelig klare det!

  Så jeg ville bare si tusen takk for at du er så åpen og ærlig om dette. Du er virkelig en stor inspirasjon! Jeg gleder meg til å følge deg videre, for du minner meg så mye om meg selv. Du spiser og trener på en sånn måte som jeg tror vil passe meg aller best også. Sunt og fornuftig, men ikke fanatisk. Stå på videre. :-)

  18. mars 2014 at 8:02 pm Reply
  • Caroline

   Å, så supert å høre! Det er jo den beste tilbakemeldingen man kan få! Heier masse på deg!

   18. mars 2014 at 9:09 pm Reply
 • Ninni

  Kor har du kjøpt den flaska di? Den er så fin. :-)

  24. mars 2014 at 9:48 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!