Spørsmålsrunde

1. mars 2014

God helg fine lesere! Ville bare stikke innom for å si at dette er en spørsmålsrunde. Har fått en del spørsmål i det siste om mitt nye liv, kostholdet mitt og treningen, derfor tenkte jeg det kunne være greit å kjøre en runde nå. Så bare spør i vei om hva enn dere ønsker, så skal jeg prøve å svare så godt jeg kan.

Share:
Previous Post Next Post

3 Comments

 • Ingrid E

  Synes det er det spennende og motiverende å følge deg, både på blogg og instagram :) Lurer på om du kan legge ut en oversikt/tabell med styrkeøvelser, vektbelastning og antall reps og sånn? Hadde vært supert!

  1. mars 2014 at 1:47 pm Reply
 • Susanne

  Hvordan var hverdagen din og kostholdet før livsstilsendringen? Hva var det som gjorde at du bestemte deg for å legge om?

  Du virker veldig målrettet og flink til å følge livsstilen som du har bestemt deg for. Men hva har vært det vanskeligste med å begynne en ny livsstil? Har du hatt en sprekk innimellom?

  Det er mulig at du har skrevet om disse tingene tidligere, men jeg har ikke fulgt bloggen så lenge. Kom tilfeldigvis over den via instagram :)

  1. mars 2014 at 6:45 pm Reply
 • SynLar

  På en dårlig dag hvor man virkelig ikke har lyst til å bare spise det som er bra for en eller komme seg i bevegelse, hva er den beste motivatoren da?

  3. mars 2014 at 10:54 am Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!