Oppskrift: «Hverdagsgryte»

7. mars 2014

I dag tenkte jeg at jeg skulle tips dere om en middag som er favoritt hos meg. Jeg fant den på MatPrat, men har endret litt på den for å få den mer slik jeg ønsker. Denne retten er rik på smak, men det er samtidig mildt så jeg tror den vil kunne falle i smak hos mange barn. Det du trenger (til fire posjoner) er 400 gram karbonadedeig, et fedd hvitløk, to sjalottløk, fem gulrøtter, en tomat, grønnsaksbuljong, salt, pepper og litt smør/olje til steking.

Begynn med å raspe alle gulrøttene, kutte tomaten i biter og finhakke løk og hvitløk. Hvitløken og løken freser du i litt smør eller olje i en stekepanne. Legg så løk og hvitløk i en kjele, og brun karbonadedeigen i stekepanne. Tilsett karbnadedeigen, gulrøttene og tomaten i kjelen med løk og hvitløk. Tilsett 2,5 dl ferdigutblandet grønnsaksbuljong og la det småkoke noen minutter. Tilsett salt og pepper, eller annet krydder. Jeg pleier å spise dette sammen med enten potetmos eller kålrabistappe, og det er så utrolig nydelig godt. Må bare prøves!

Share:
Previous Post Next Post

1 Comment

  • Susanne

    Liker når du legger ut middagstips! Dette så fristende ut, tror det blir middagen min idag :)

    7. mars 2014 at 8:13 am Reply
  • Jeg blir superglad for en kommentar!

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.