Februar 2014

3. mars 2014

Februar er over, og vi har nå glidd inn i deilige mars. Jeg vet ikke hvordan det er hos dere, men i Bergen har våren virkelig kommet i luften. Det er forfriskende både for kropp og sinn! Det har ikke akkurat vært mange dagene med snø her, men man vet aldri. Kanskje vi får noen meter i april for alt vi vet. Jeg nyter i allefall været nå i fulle drag! Pleier å stå på trappen og sniffe vårluft med jevne mellomrom, haha.

FAVORITTMAT
En stor favoritt for tiden er dette tacokrydderet uten salt. Det er skikkelig snadder! Jeg har prøvd å lage taco med bønner i stedet for karbonadedeig, og det anbefales! Skal legge ut oppskrift snart. Ellers har jeg spist en del hamburger, det er ufattelig godt på lørdagskveldene. Og mange Skyr med sitronsmak! Ellers går det mye i speltlompepizzalasagne med cottage cheese og squash og tomatsuppe. Og jeg MÅ også nevne sjokoladekaken til Funksjonell Mat! Nam!

FAVORITTSYSSEL
Jeg har alltid mine perioder. Jeg har hatt samling på Disneyfilmer for en stund siden, neglelakkmani og nå er jeg oppi iHerb-perioden min. Elsker den butikken! Om noen av dere trenger hjelp til å bestille, så er det bare å sende meg en mail! Mailadressen er caroline alfakrøll icarroi.com. Ellers har jeg nå nylig gått inn i en periode der jeg ser mye norsk film. Jeg elsker norsk film, så jeg har lånt det meste jeg fant på biblioteket. Haha.

FAVORITTMUSIKK
Jeg har egentlig ikke funnet så veldig mange låter i februar som jeg likte, men noen ble det! Har samlet alle låtene i spilleliste “2014 Februar” på Spotify. Her finnes blant annet en ny låt av Lily Allen, den dama har careface til tusen. Det er også nye låter fra Sandra Lyng, Mountain Bird, Lana Del Rey, Jarle Bernhoft og mange flere. Check it out!

FAVORITTER PÅ TV
Jeg følger fortsatt med på Pretty Little Liars. Litt hjernedød, men veldig underholdende TV! Ellers har Glee begynt opp igjen, og jeg følger også Supernatural. Favoritten for tiden er likevel Modern Family. Elsker den serien! Har sett alle episodene som har kommet ut så langt, og er hekta. Dessuten kommer man ikke unna at jeg så mye, mye på OL. OL er topp stemning! Og jeg har begynt å se på Prison Break sammen med Jørgen, for han har ikke sett det før (!).

FAVORITTFILM
Kan ikke huske noen filmer jeg har sett i februar, så det kan i så fall ikke vært så mange som gav sterke inntrykk. Jo! Cinderella Man! Men den har jeg jo sett flere ganger før da. Sukk, for en film…

FAVORITTBLOGG
Fra min februarliste vil jeg anbefale Veganmisjonen. En yppelig side om man trenger inspirasjon til kjøttfri mat!

BESTE KJØP
Sjokoladekaken fra Funksjonell Mat. Jeg er så ufattelig glad for at jeg oppdaget den. Den sammen med sjokoladelettis uten sukker fra Rema er jeg i ekstase. Nam! Dessuten, selvom jeg ikke kjøpte den selv, må jeg nevne pulsklokken min. Den er perfekt, så tusen takk Jørgen!

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Linda

    Du må se BBC’s Sherlock! Dødsbra!!

    4. mars 2014 at 4:10 pm Reply
  • Jeg blir superglad for en kommentar!