Status: uke 7

17. februar 2014

Mandag, igjen. Ukene går fort, som vanlig. Tenkte jeg skulle begynne å føre status over ukene mine fremover. Vet ikke hvor interessant dette er for dere, men tror det kan bli morsomt for meg selv å se tilbake på om ikke annet. Denne uken har det skjedd mye interessant. På fredag var jeg hos legen for å få svar på blodprøvene jeg tok i midten av januar. Det som var litt morsomt var at blodprøvene viste at jeg spiser veldig sunt! Og det bare etter to uker (for jeg begynte den sunne livsstilen 1. januar 2014). Det er jo håpefullt, både for meg og alle andre som vil spise sunnere. Jeg har også denne uken vært på time med personlig trener der jeg tok en InBody kroppsanalyse (jeg tok også en analyse for en måned siden) som viser blant annet fettprosent, muskler, BMI, BMR, vann i kroppen og mye annet.

Ut i fra InBody-testen viser min muskelmasse, BMI og fettprosent at jeg bør  ligge på 1600 kalorier per dag for å gå ned 0,5 – 1 kg i uken. Det var godt at jeg endelig fikk bekreftet dette skikkelig, for det er så mange som sier at 1600 kalorier er for lite. Det er kanskje lite for andre, men man må ta hensyn til mange ting når man regner ut slikt. Derfor bør man overalte kaloriregningen til noen som kan det, og ikke stole på hva alle andre sier. Planen fremover nå er å ligge på 1600 kalorier per dag, og i tillegg rundt 2000 kalorier på lørdager. Jeg skal trene fire ganger i uken, med to styrkeøkter og fire kondisjonsøkter. Jeg har to kondisjonsøkter på tredemølle, en på elipsemaskin og en intervalløkt som også er på mølle.

MIDDAGER UKE 7

Mandag: Speltlompepizza
Tirsdag: Kyllingsalat
Onsdag: Hamburger
Torsdag: Lasagne med cottage cheese og squash
Fredag: Taco
Lørdag: Baconsurret kylling med ris
Søndag: Laks med ovnsbakte poteter

TRENING UKE 7

Mandag: Fridag
Tirsdag: 50 minutter kondisjon på mølla + styrke
Onsdag: 40 minutter kondisjon på mølla
Torsdag: 40 minutter kondisjon på mølla
Fredag: Fridag
Lørdag: 50 minutter kondisjon på mølla + styrke
Søndag: Fridag

Problemet nå er at jeg har blitt syk, så treningen ser ut til å gå litt ned denne uken. Når man er syk må man lytte til kroppen, og min kropp er på vei inn i en skikkelig forkjølele. Jeg har pakket meg inn i klær og drikker masse te. Håper jeg blir frisk fort! Kanskje jeg ble syk fordi jeg trente litt for hardt forrige uke, jeg vet ikke. Det er uansett lurt å ha hviledager, det har jeg lært.

Share:
Previous Post Next Post

3 Comments

 • Ida Sundae

  Gøy med slike oppdateringer, gjerne hver uke :)

  17. februar 2014 at 7:31 pm Reply
 • Maria

  Synes du er flink, altså! Skikkelig motivert av deg!

  Og du gjør så rett i å ikke høre på hva andre sier ang. kalorier. Det der er meget individuelt, så det går jo ikke an å sammenligne deg med noen andre og anta at det dere trenger er nøyaktig det samme.

  Heia heia!

  17. februar 2014 at 8:47 pm Reply
 • Tinas Verden

  Jeg synes det er gøy med slike oppdateringer.
  Selv prøver jeg også å gå ned i vekt, men akkurat nå er ikke motivasjonen på topp verken på treningsfronten eller på dietfronten.
  Vet liksom ikke helt om jeg skal kjøre på med diett heller mtp samboer og datter. Jeg orker ikke å stå å lage to middager om dagen liksom .. men vi får se hvordan det blir.
  Jeg synes du skal kjøre på med slike oppdateringer hver uke! :D Moro å følge med på for oss som sitter bak skjermen, også har jo du noe å se tilbake på senere også!

  18. februar 2014 at 2:48 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!