Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /customers/0/e/4/carolinesverden.com/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25

Januar 2014

2. februar 2014

Januar 2014. Er det bare meg, eller går tiden fort? Føler det var som i går at jeg var 18 år, men det er faktisk snart hele seks år siden! Jeg føler meg litt gammel, men på en annen side er 18 år veldig ungt. Sant? Anyways… Tenkte jeg skulle oppsummere hvordan Januar har vært for meg, i noen enkle punkter. Du må gjerne kommentere dine favoritter i kommentarfeletet, om du ønsker. Jeg har troen på februar!

Favorittmat
Jeg har laget mye god og spennende mat i januar. Om jeg skal se bort i fra taco og indrefilet av svin vil jeg gjerne nevne speltlompepizza som ny favoritt. Det er utrolig enkelt, sunt og godt. Dessuten var det utrolig godt med blomkålsuppe og vaffelpotet, lasagne med cottage cheese og squash og tomatsuppe. Og grønnsakskarbonader! Ellers har jeg kost meg ofte med en pose «Snack a Jacks», et lite glass skummet melk med O’boy og Nutrilettbarer med blåbærsmak.

Beste nettside
I januar var det primært to nettsider som jeg hang ekstra mye på. Det var iHerb.com, Grete Roede og Fitnessbloggen.no. iHerb er for meg en helt annen verden, som jeg aldri trodde jeg skulle bli en del av. Men det er jo så utrolig mye spennende der! Må nok advare dere, det blir kanskje en eller flere innlegg om iHerb-produkter fremover. På Fitnessbloggen finner jeg mye inspirasjon når det kommer til trening og kosthold. Hos Grete Roede registrerer jeg alt jeg trener og spiser.

Favorittmusikk
Jeg har funnet mange nye favoritter på musikkfronten i januar. Låten «Jubel» av det franske (men svenskinspirerte) bandet Klingande har virkelig satt seg på hjernen. Du vet, låten med den muntre saksofonen! Det norske bandet The Captain and Me har laget en låt med tittelen «Linda Thomson», som jeg har falt helt for. Monica Heldal sang seg inn i mitt hjerte med «Boy From The North». Britiske Sam Smith er råtøff i låten «Money On My Mind». En annen brite som er råtøff er John Newman, og spesielt da i låten «Losing Sleep». Det har også vært en fantastisk P3 Urørt-finale, der mine favoritter var Shy For Sure og Sigurd Julius. Lytt til alle mine januarfavoritter i min Spotifyliste «Januar 2014».

Favoritter på TV
Jeg følger med på Pretty Little Liars, faktisk. Det er langt fra det beste jeg har sett på en TV-skjerm, men det er så deilig å kunne koble helt av med noe man ikke trener å konsentrere seg for å følge med på. Jeg følger også med på Supernatural, jeg blir ikke lei av den serien. Ellers, her hjemme i Norge, følger jeg med på Mammon, Mesterens Mester, TV2 Sporty, Bloggerne og Puls.

Favorittfilm
Jeg har ikke sett så mange filmer i januar, men jeg har sett to Batmanfilmer. Batmanfilmer er ganske rå faktisk. Jeg er usikker på om jeg så Jul i Flåklypa i desember eller januar, men den må bli min favoritt uansett. Elsket den!

Favorittblogg
I januar var faktisk Ida sin blogg min favoritt. Jeg elsker bloggen hennes. Ellers er det mange fristelser hos Bakekona som jeg har lyst til å prøve ut etterhvert. Og Siri skriver både morsomt og interessant og trening og slikt. Dessuten har Maja en utrolig fin blogg, som jeg misunner litt!

Beste kjøp
Det beste kjøpet i januar må være treningsskoene mine. De er rådigge. Dessuten også treningsklær fra Stormberg og trenings-BH fra Ellos.

Share:
Previous Post Next Post

2 Comments

 • victoria

  Liker sånne innlegg!

  3. februar 2014 at 2:48 am Reply
 • SynLar

  Tusen takk for den «Jubel»-låten, den ville jeg aldri funnet selv og nå har jeg allerede spilt den tre ganger på rad. Kanskje det blir min favoritt for februar?

  12. februar 2014 at 8:20 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.