Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /customers/0/e/4/carolinesverden.com/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25

Caroline tester iHerb-produkter

4. februar 2014

God mandag! Vel, teknisk sett er det vel tirsdag nå, men who cares. Dagene går litt i ett når man er student kan man si. Noen som kjenner seg igjen? Jeg har hatt en tung mandag. Kroppen henger ikke helt med for tiden. Spesielt er det ryggen som har slått seg vrang, nede i korsryggen. Og også hodet, det verker fært. Håper det vil ordne seg litt etterhvert, for slike plager kan tære på over en viss tid. Vurderer å komme meg til fysioterapaut. Eller, jeg skal komme meg til fysioterapaut. Jeg har blitt et «nå» menneske, ikke et «kanskje» menneske. I allefall litt mer enn før. Ryggplager er ikke noe å spøke med.

Jeg har blitt helt hekta på iHerb.com, jeg. Takk for den, dere! Nå har jeg i allefall ikke noen problemer med å få brukt opp stipendet (som om det var et problem før). Har til nå fått én pakke i posten, og tenkte å skrive litt om mine opplevelser av produktene her på bloggen. Men først, for dere newbies, vil jeg anbefale å lese denne og denne guiden om iHerb før dere bestiller noe som helst. Dette fordi man må tenke spesielt på toll, frakt og valutakurser når man bestiller fra utlandet. Men etter man har satt seg inn i hvordan man bestiller er det (litt for) enkelt. Uansett, her kommer en liten omtale om de produktene jeg har mottatt til nå. Trykk på bildene for å komme rett til produktet på iHerb. Og, om du skal bestille noe, så blir jeg veldig glad om du bruker koden MBM322, da får du også 5 – 10 dollar rabatt ved første kjøp.

Fifty 50 Assorted Hard Candy

Dette er sukkerfrie drops med smak av sitron, kirsebær, druer, bringebær og appelsin. Alle dropsene er pakket inn i små plastikkpakker, og det er 30 kalorier i fire drops. Jeg synes disse smakte godt, men ikke mer enn det. Er usikker på om jeg kommer til å bestille dem igjen. Nå er jeg generelt ikke så glad i drops, da må de være gode.

 

 

Nesquik med sjokoladesmak, uten sukker ♥ Favoritt

Dette er, som de fleste sikker vet, sjokoladepulver for å lage sjokolademelk. Denne utgaven er uten tilsatt sukker og det er 35 kalorier i to spiseskjeer med pulver. Jeg har prøvd pulveret både i kald og varm melk, og selvom den varme varianten absolutt er min favoritt så er den kalde heller slett ikke verst. Anbefales til alle som elsker sjokolademelk.

 

 

Walden Farms sjokoladesirup

Denne sjokoladesirupen har utrolig nok omtrent ingen kalorier, i allefall null kalorier i to spiseskjeer. Den har heller ingen karbohydrater, ingenting tilsatt sukker og er fri for fett. Den smaker ikke sjokolade i den forstand vi kjenner til i form av Freia osv. Den smaker sunn sjokolade, noe som kan være utrolig godt på f. eks frukt, is og som pålegg. Likte den, men ikke det beste jeg har smakt. Den stivner forresten på is, det er litt kult.

 

 

Walden Farms sjokoladedipp

Her har du sjokolade i samme gata som sjokladesirupen jeg nettopp har skrevet om, men denne er tykkere i konsistens. Som sirupen har den null kalorier, fett og sukker. Den smaker sunt, men godt. Jeg har prøvd den på banan og eple, og det må sies at etter ca. tre-fire biter ble det veldig kvalmende. Så dette er for meg kos i små mengder.

 

 

Walden Farms karamelldipp ♥ Favoritt

Dette er også en dipp med null sukker, kalorier eller fett. I likhet med sjokoladedippen blir denne dippen også litt kvalmende etterhvert, og mannen min tåler ikke helt lukten av den (jeg merker ingenting). På tross av dette er denne dippen nå blitt en favoritt. Jeg synes den smaker skikkelig godt! Og jeg pleier ofte å dyppe noen eplebiter i den og koser meg lenge.

 

 

Snackimals Animal Cookies, Snickerdoodle

Dette er små kjekser formet som dyr. Det er 120 kalorier i ti kjekser, og de er 100 % naturlige (hva nå enn det betyr). Smaken «snickerdoodle» klarer jeg ikke helt sette fingeren på, men den smaker ett eller annet krydder. Kanskje noe som ligner på kanel eller noe sånt. Det var helt greit, men kommer ikke til å bestille denne igjen.

 

 

The Jelly Bean Planet, Gourmet Jelly Beans ♥ Favoritt

Seriøst, disse smaker akkurat som vanlige Jelly Beans! Og dette når de er tilsatt kun naturlige fargestoffer, ingen gelatin og ingen fettstoffer. Det er hele 30 (!) forskjellige smaker i boksen, og om du tar deg 37 stykker vil du kun få i deg 150 kalorier. Jeg elsker disse, og de kommer jeg garantert til å bestille igjen. Utrolig gode.

 

 

Organic Cocoa Butter Lip Balm ♥ Favoritt

Denne lipsylen får man akkurat nå med gratis i bestillingen. Likevel må jeg bare få lov å skryte av den, fordi det er en av de beste lipsylene jeg har prøvd! Den fukter godt og føles veldig god ut både med hensyn til smak og fuktighet. Denne smaker svakt kakao men det finnes mange andre smaker som jeg gleder meg til å prøve.

Share:
Previous Post Next Post

4 Comments

 • Inger Kristine

  Takk for tips, den Nesquicken skal jeg definitivt bestille! Elsket de sukkerfrie dropsene jeg, himla digg! Her er noen av mine favoritter:

  http://www.iherb.com/Blue-Diamond-Almond-Nut-Thins-Nut-Rice-Cracker-Snacks-Cheddar-Cheese-4-25-oz-120-5-g/32073
  Utrolig godt alternativ til potetgull!

  http://www.iherb.com/Just-Tomatoes-Etc-Just-Fruit-Munchies-0-5-oz-14-g/46013
  Frysetørka frukt og bær (liker alle variantene), himla godt!

  http://www.iherb.com/Bare-Fruit-Crunchy-Cinnamon-Apple-Chips-2-2-oz-63-g/31892
  Beste snacksen ever.

  http://www.iherb.com/Yummy-Earth-Naturals-Sour-Jelly-Beans-10-Snack-Packs-20-g-Each/39382
  Hvis du liker sure ting.. Heaven! Og kommer i porsjonspakninger på under 70 kalorier!

  http://www.iherb.com/Mrs-Meyers-Clean-Day-Liquid-Hand-Soap-Lemon-Verbena-Scent-12-5-fl-oz-370-ml/36958
  Også kjøper jeg alle mulige Mrs Meyers-produkter, utrolig fine pakninger og lukter aldeles fantastisk!

  4. februar 2014 at 9:54 am Reply
 • tine katrine

  Iherb <3 elsker den siden. Husker jeg var sååå gira når jeg bestilte min første pakke, som vel er 4 år siden nå?

  Jeg pleier å kjøpe shampo og sånt (fra giovanni, håret mitt har aldri vært finere), jojoba og arganolje til hud og hår, godbiter til hund og katt, saltredusertbuljong, diverse vaskemidler (miljø- og dyrevennlig! Liker merket GrabGreen), kokossukker (anbefales!), stevia (til teen), energibarer (Luna bars, nam), skjeks og sjokolader, bind (som ikke er fulle av klor og tull!), Liquid Aminos (minner om soyasaus, bare bedre), godteri (yummy hearth!), glutenfri pasta (og andre ting, som mel og sånt), miljøvennlige hundeposer (haha), og en hel masse andre ting.

  For å utnytte 200-grensen pleier jeg å fylle opp pakken med billige og lette ting, som te! Disse er to favoritter:
  http://www.iherb.com/Bigelow-Vanilla-Chai-20-Tea-Bags-1-64-oz-46-g/44536#p=1&oos=1&disc=0&lc=en-US&w=black%20vanilla%20chai&rc=194&sr=null&ic=1
  http://www.iherb.com/St-Dalfour-Organic-Strawberry-Tea-25-Tea-Bags-1-75-oz-50-g/13906#p=1&oos=1&disc=0&lc=en-US&w=black%20strawberry&rc=220&sr=null&ic=2

  4. februar 2014 at 12:47 pm Reply
 • astridterese

  God tirsdag!
  Jeg har begynt å slanke meg, igjen. Og går også denne gangen på Camp Kilos pulver. Det hadde så veldig god effekt sist gang og jeg ble stabil på et lavere nivå enn der jeg startet. Så nå er det å komme ned til neste nivå. Mannen min er halvparten så stor som han var (!) så jeg har noe å strekke meg etter :-D Men etter jeg er ferdig på pulver og skal over på vanlig mat er alle slike småting til god hjelp :-) Takk for tips!

  4. februar 2014 at 12:48 pm Reply
 • Ida Sundae

  Bra innlegg! Skal sjekkes ut nærmere!

  5. februar 2014 at 10:40 am Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.