Oppskrift: Speltlompepizza

24. januar 2014

God helg alle sammen! Jeg har akkurat kommet hjem fra den mest effektive treningsøkten siden jeg begynte. Sliten! Dessuten er den ene foten min litt vondt, og det er litt kjipt. Men jeg er alt i alt veldig fornøyd. Jeg har nå klart mine to obligatoriske treningsøkter denne uken, og nå skal jeg snart spise taco. Jeg elsker fredager og taco, det er et skikkelig høydepunkt i uken! Forresten, når jeg husker på det, tusen hjertelig takk for kommentarer og tips. Jeg ELSKER slikt. Bare fortsett, jeg lærer mye av dere og blir skikkelig glad!

Jeg må oppdatere dere litt på noen forskjellige saker. For det første har bloggen nå fått egen Facebookside, for dere som er interessert i å følge med der. Den kan dere følge her.  Jeg og noen andre har også laget en lukket Facebookgruppe der vi inspirerer hverandre, gir hverandre oppskrifter og slikt. Både Carina og Ida har joinet allerede, og jeg anbefaler alle andre som ønsker å endre livsstil og leve sunt det samme. Dere finner gruppen her. Må forresten skryte av Carina og Ida, de er råflink og inspirerer meg skikkelig! Digger dere! Til slutt, for dere som ikke har Instagram, så kan dere se bildene jeg legger ut på denne nettsiden. Jeg legger ut bilder flere ganger daglig.

Så, over til pizza. Jeg har rett og slett forelsket meg i speltlompepizza! Spesielt liker jeg å spise det på mandager. Det er innmari godt! Du kan egentlig putte akkurat hva du vil oppå lompene, men det jeg liker best er følgende (1 posjon):

– To stykk speltlomper (jeg bruker de fra Buer).
– Philadelphia med hvitløk og urter.
– 200 gram Karbonadedeig.
– 1/2 stk Paprika.
– 2 stk Sjalottløk.
– To håndfull med ruccola.
– Oreganokrydder.
– 2 skiver lettost (jeg bruker Synnøve gulost 16%).

Ta frem et stekebrett som du legger bakepapir på. Smør lompene med philadelphia. Brun karbonadedeigen. Skjær opp paprika og løk, og legg det på lompene. Legg så på karbonadedeig og strø over oreganokrydder. Dandér med ruccula og en skive lettost på hver lompe. Sett lompene i ovnen på 180 grader i ca. 15 minutter. Og kos deg skikkelig med maten etterpå! Gjerne med en salat til. Det er så ufattelig godt. Som sagt, jeg har skikkelig dilla. Det er ca. 550 kcal i hele måltidet.

Share:
Previous Post Next Post

9 Comments

 • victoria

  hm. jeg kommer nok aldri til å leve et sunt liv eller gå over til en sunnere livsstil, men jeg unner alle andre det! :)

  25. januar 2014 at 5:01 am Reply
  • Caroline

   Det er vanskelig, ja!

   1. februar 2014 at 8:17 pm Reply
 • Brita Melissa

  Yum, yum. Nok en oppskrift jeg skal prøve :)

  25. januar 2014 at 7:10 pm Reply
  • Caroline

   Ja, den er kjempegod!

   1. februar 2014 at 8:17 pm Reply
 • A

  jeg pleier å kjøpe tomatpuré på tube (Ica har), praktisk ikke mange kaloriene i det, og gir mer pizzasmak når man smører det på lomper med topping som .
  Er du soppfan kan jeg anbefale sopp oppå – da blir det veldig magert og funker fint som lunsj eller som mellommåltid etter trening.

  Lykke til videre, jeg syns du er superflink!

  1. februar 2014 at 5:36 pm Reply
  • Caroline

   Takk! Sopp er godt :)

   1. februar 2014 at 8:17 pm Reply
 • Mette

  Dette var kjempegodt. :) Fikk testet det i går, – brukte kyllingkjøttdeig isteden bare. Kommer definitivt til å lage det igjen!

  5. februar 2014 at 12:10 pm Reply
 • SynLar

  Disse skal jeg definitivt prøve meg på når jeg er tilbake til studenthverdagen igjen.

  12. februar 2014 at 9:04 pm Reply
 • Ida Sundae

  Nå har jeg skrevet ned denne i oppskriftboka mi ;)
  Takk for mention! Prøver å være flink fortsatt, men så har jeg fått isjiasproblemer og må være litt forsiktig med vektløfting på bein, og det er jo det beste jeg vet med tanke på effektivitet. Snufs…

  3. august 2014 at 4:37 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.