Livet per dags dato

1. januar 2014

Godt nytt år! Håper dere alle sammen har hatt en fin juletid. Selv feiret jeg sammen med familien min i Nord-Norge. Jeg har spist så mye mat at jeg på et punkt trodde jeg skulle sprekke, og jeg har seriøst gått opp sikkert tre kilo. Dessuten fikk jeg så mange fine julegaver. Blant annet fikk jeg et Olympus PEN E-P5 systemkamera som jeg har ønsket meg lenge, etter at jeg solgte speilrefleksen (Canon EOS 7D). Fikk også mange fine Disney-filmer og Pixar-filmer (jeg samler), kroppsprodukter, pyntegjenstander, votter, lue, stor ildfast form, skjerf, parfyme, boken “Vindeltorn”, kalender, undertøy, bordbrikker, pledd, gavkort på kino og stavmikser. Fikk også gavekort som jeg kjøpte en Kenwood kjøkkenmaskin for, så nå blir det mye matlaging forhåpentligvis. Har et annet gavekort det skal kjøpes Apple TV for, så årets julegaver tok kaken kan man si!

Året som har gått har vært veldig innholdsrikt for min del. Jeg har tatt valg som har forandret livet mitt totalt, og alt er egentlig snudd helt på hodet. For det første traff jeg Jørgen, min livs kjærlighet. Har ikke tenkt å overøse bloggen med kliss, men han er virkelig den beste personen jeg noen gang har møtt. I november 2013 forlovet vi oss, og sånn sett kunne jeg ikke vært mer lykkelig. I desember flyttet jeg til Bergen, der Jørgen bor. Personlig synes jeg Bergen er mye finere enn Oslo og østlandet, om man ser på naturen og omgivelsene. Jeg trives godt her, tross mye regn og vind. Og jeg bor slik at jeg kan se havet fra kjøkkenvinduet og soverommet, så hva mer kan jeg be om? Havet er viktig for meg.

I forrige semester fullførte jeg min siste ordinære eksamen, og nå har jeg “kun” masteroppgaven min igjen. Den skal etter planen bli ferdig i løpet av dette året en gang. Om jeg klarer det. Mastergradutdanning er skummelt og vanskelig. Og når vi snakker om vanskelige ting kan jeg også nevne at jeg nå har bestemt meg, skikkelig denne gangen, for å endre livsstil. Jeg kan ikke lenger leve så usunt som jeg har gjort. Nå må jeg trene minst to ganger i uken, og spise sunnere. Dette kommer jeg nok til å blogge en del om fremover, så dere er advart. Hva skjer i deres liv?

Share:
Previous Post Next Post

15 Comments

 • Kristine

  Godt nytt år og gratulerer med alt det bra som har skjedd! :D Plana mi for 2014 er å fullføre bacheloren og ellers å ha det så bra som mulig.
  Lykke til med det nye året! :)

  2. januar 2014 at 11:01 am Reply
 • Ingvild

  Åh, Caroline, du er så god <3 Jeg skulle ønske du blogget oftere, for det er så fint og inspirerende og bra. Du fenger så mange ulike mennesker, det er jeg sikker på. Gleder meg til å følge deg videre i 2014! Å, du er heldig da – kjøkkenmaskin har jeg ønsket meg SÅ lenge.

  Klemmer, Ingvild
  PS. Så utrolig fint bilde av deg!! Flott par, du og Jørgen! :)

  2. januar 2014 at 12:35 pm Reply
 • Isabella

  Så fint innlegg :) Godt nyttår!

  2. januar 2014 at 2:16 pm Reply
 • Martha

  Gratulerer med forlovelse! Og ikke minst med flytting til Bergen, fineste byen

  2. januar 2014 at 2:19 pm Reply
 • Ingvild

  svar:

  Aw, det var veldig hyggelig sagt, tusen, tusen takk <3 Varmer mitt kalde januarhjerte!! *inspirert* Nå fikk jeg lyst til å skrive, hurra!

  2. januar 2014 at 4:26 pm Reply
 • IM

  Gratulerer så mye med forlovelsen! :-D Så utrolig koselig!

  3. januar 2014 at 1:20 am Reply
 • Brita Melissa

  Så hyggelig å høre fra den kanten igjen og gratulerer så mye med forlovelse :D Jeg heier på deg og ditt nyttårsforsett! Forresten, hvor mye solgte du 7D kameraet ditt for? Jeg har makent og går med samme tanker om å selge det og kjøpe et mindre og minst like bra kamera. Noen tips?

  3. januar 2014 at 8:48 pm Reply
  • Caroline

   Jeg solgte mitt Canon EOS 7D kamerahus med batterigrep for 5000 kroner. Også solgte jeg noen objektiv i tillegg. Kjøpte Olympus PEN E-P5 for ca. 8000 kroner nå. Jeg brukte ikke mitt Canon EOS 7D så mye, og det synes jeg var synd siden det er så bra. Derfor byttet jeg til et mindre som er lettere å ta med. Om du er opptatt av å ta skikkelig bra bilder, portretter osv anbefaler jeg å beholde 7D’en. Det er et fantastisk speilreflekskamera. Men om du ønsker å ha et lettere alternativ som kan tas med overalt, og ikke får brukt ditt så mye, så kan du selge :)

   4. januar 2014 at 7:22 pm Reply
 • Reidun Beate

  Gratulerer med forlovelsen Caroline! :-) Ønsker deg alt godt i 2014! :-)

  3. januar 2014 at 9:43 pm Reply
 • Jorun Corneliussen

  Hei Caroline. Artig å lese bloggen din. Du skriver på en slik måte at jeg bare må lese ferdig :-). Så utrolig mye fint du fikk til jul da, så heldig du er. Moro at du vil endre livsstil! Flink altså. Klem tante Jorun

  4. januar 2014 at 9:49 am Reply
 • SynLar

  Gratulerer så mye med forlovelsen! Og Bergen, Norges (kanskje) vakreste by.

  Gleder meg til å høre mer om livsstilendring, for det vil jeg i gang med selv og det bare bra og ikke minst inspirerende å følge andres vei til det samme.

  5. januar 2014 at 3:31 pm Reply
 • Benedikte

  Også fikk du gavekort på kremmerhuset ;-)

  8. januar 2014 at 10:51 am Reply
  • Caroline

   Ja, brukte det på en boks jeg kan ha vaskepulver i :) Tusen takk!

   8. januar 2014 at 4:12 pm Reply
 • Jeanette

  Så utrolig koselig med forlovelse og kjærlighet. Jeg har lest bloggen din en stund og synes du virker som en utrolig koselig person, så jeg blir så glad når det skjer noe positivt i livet ditt! Og lykke til med livsstilsendringen! Synes det er morsomt å følge deg i den prosessen og jeg vil nok aldri helt klare å forestile meg hvor vanskelig det faktisk er.
  Hva som har skjedd i mitt liv da: Jeg er ferdig lege til våren og jeg traff mitt livs store kjærlighet i 2013, som nå gjør at hverdagen og livet har forandret seg helt. I hvertfall min egen selvfølelse.

  8. januar 2014 at 4:08 pm Reply
  • Caroline

   Å, tusen takk for en superhyggelig kommentar! Ser ut som du også har hatt et fint år. Og utrolig tøft at du snart er ferdig utdannet, det må ha vært noen harde studieår. Lykke til med kjærligheten!

   8. januar 2014 at 4:13 pm Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.