Anbefalt stuff

19. oktober 2013

 1. Kvinnemagasinet Oh Chérie søker nå skribenter. Dette er en ypperlig mulighet for deg som går med en skribent i magen, til å kunne søke om å få være med. Magasinet skriver forøvrig mye interessant, og er også drevet av mine favoritter Ida, Ulrikke og Carina. Besøk dem!
 2. Jeg har seriøst blitt hektet på TV-serien “Pretty Little Liars” (takk Benedikte). Det er ingen komplisert serie, for å si det sånn, og jeg tvilte veldig de første sesongene. Men det er perfekt for å slappe av og ikke tenke så mye, pluss at det faktisk blir spennende etterhvert og man blir litt glad i karakterene. Jeg har til og med begynt å følge skuespillerne på Instagram, noe som er veldig utypisk meg. Så jeg vil si til dere som ikke har prøvd; gi serien et forsøk og kos deg!
 3. Om du ennå ikke har fått med deg Ida Fladens programserie “Prosjekt Perfekt“, så er tiden inne! Det er seriøst det beste jeg har sett på TV i år, og du finner alle episodene hos NRK.
 4. Ønsker du å bli en bokblogger? Om du har en blogg som ser nogen lunde respektabel ut, så er det ikke vanskelig å få tilsendt gode bøker til anmeldelser. Jeg sender bare mail til forlag med bøker jeg ønsker å anmelde, og de aller fleste er meget positive til å la meg anmelde bøkene deres.
Share:
Previous Post Next Post

2 Comments

 • SynLar

  Det hadde vært gøy både å skrive for Oh Cherie og å anmelde bøker, men så var det dette med å ha tid til det :/ Takker for tipset uansett, for det treffer godt.

  22. oktober 2013 at 7:43 am Reply
 • Veronica S

  Pretty Little Liars ble jeg mega hektet på i sommer! Elsker serien

  23. oktober 2013 at 4:06 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.