Gold

26. september 2013

Hei Godtfolk! Jeg er ikke helt i form om dagen. Fikk en smell i ryggen for ca. 4 uker siden som jeg akkurat har begynt å bli bra igjen fra, og nå må jeg snart til tannlegen fordi visdomstannen min gir meg trøbbel. Typisk at jeg i tillegg er plaget med migrene for tiden, alt må bare komme på en gang, er det ikke det man sier? Uansett, her er noen godbiter midt i all elendigheten.

 1. Mariell fra bloggen Hjartesmil skal nå gi ut bok sammen med kjæresten Jostein. Jeg har allerede gått til anskaffelse av boken, og dere vil så klart få en anmeldelse når jeg kommer så langt. Boken kan du lese mer om på denne siden.
 2. Når man er student så har man som regel ikke så mye å rutte med. Da kan det virkelig lønne seg å sjekke ut hvilken rabatt man kan få på forskjellige steder. Jeg sjekker blant annet Studentrabatt.no og Groupon. Helt genialt å kunne være hos friøsren på Groupon for eksempel, spesielt hvis du bor i Oslo. Mye rimelige enn ellers!
 3. Her om dagen var jeg på Friday’s for å spise. De har fått en ny dessert som heter “Popcorn Brownie Sundae”. Seriøst, det er det beste jeg har smakt på lenge! Så den anbefaler jeg dere virkelig om dere tar turen ut for å spise. Forresten er smoothien som heter “Holiday Isle” også helt nydelig!
 4. Også et lite nerdetips på slutten. Er du også en av de som samler på Disney Klassikere? Jeg har funnet ut at det er lurt å stikke innom forskjellige leketøysforretninger. De har ofte lavere pris på enkelte av filmene enn det de store kjedene som Platekompaniet og CDON har.
Share:
Previous Post Next Post

4 Comments

 • Brita Melissa

  God bedring til deg :) Gleder meg til bokanmeldelsen av Jostein og Mariell sin bok! Den er jeg nysgjerrig på og har ikke kommet over noen anmeldelse enda.

  28. september 2013 at 7:44 pm Reply
 • Carina

  Hadde jeg hatt penger skulle jeg garantert brukt Groupon for å komme meg til frisøren, men, som vanlig er jeg blakk :(

  2. oktober 2013 at 2:51 pm Reply
 • SynLar

  Det siste tipset der skal jeg virkelig sjekke ut, alltid smart å kunne spare litt på julegaveutgiftene.

  6. oktober 2013 at 11:32 am Reply
 • Ulrikke

  God bedring!

  Gleder meg til å lese boken til Mariell :)

  11. oktober 2013 at 8:20 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.