Carolines ønskeliste: Disneyfilmer

11. september 2013

Dette er i grunnen et innlegg som  er til mest nytte for meg selv, men tenkte det kanskje kunne vært morsomt for dere å se hva jeg ønsker meg. Jeg er en samler, og nå for tiden (eller de siste årene) har det vært barnefilmer som har stått i fokus. Om noen av dere tilfeldigvis har noen av filmene jeg har listet opp her, så er jeg interessert i å kjøpe/bytte. Hva samler du på?

DISNEY KLASSIKERE
Disneys klassikere begynte jeg å samle på nå i sommer, og jeg har allerede skaffet meg tolv stykker. Under her har jeg listet opp de filmene jeg magler til samlingen min. Jeg er kun interessert i DVD-filmer med norsk tale og som har sitt nummer i klassikerlisten bakpå coveret. Spesielt er jeg interessert i å få tak i “Tornerose“, “101 Dalmatinere” og “To Gode Venner“, filmer som ikke produsereres lenge og dermed ikke er å finne i butikkene. Filmene er forresten linket til Platekompaniet, om dere skulle få lyst å kjøpe noen til dere selv. Men sjekk rundt for å finne tilbud, dere kan finne dem billigere andre plasser. Spesielt hvis dere ikke er interessert i norsk tale. Filmene er listet i den rekkefølgen klassikerne er rangert. Alle klassikerne kan dere forøvrig se på denne siden.

                                     

PIXAR FILMER
I tillegg til Disneyklassikerne har Disney i samarbeid med Pixar gitt ut en hel rekke gode filmer. Jeg vil selvfølgelig ha alle sammen, og har allerede fem stykker. Dere kan finne en liste over alle Pixar-filmene på denne siden, og her er de jeg mangler.

        

ØVRIGE DISNEYFILMER
Disney har også gitt ut en god del filmer som ikke har fått plass blant klassikerne eller Pixarfilmene, og her er de jeg ønsker meg.

                                  

Share:
Previous Post Next Post

8 Comments

 • tine katrine

  Oi, dette må ha tatt lang tid å sette sammen… Moshi spiste opp Pinocchio dvden min, det var litt surt. Så nå har jeg bare 5 av disneyklassikerne. Ønsker meg ikke alle, er noen av dem jeg aldri har sett tror jeg (Saludos Amigos feks…?). Hvis du er nysgjerrig så har jeg 33, 36, 40, 49, og 50 :D

  11. september 2013 at 6:49 pm Reply
 • im

  Åh, elsker Disney! Er en liten samler selv! ^^,

  11. september 2013 at 8:46 pm Reply
 • Kristine

  De har 3 for 200-tilbud på en del Disney-filmer på Platekompaniet nå, i tilfelle du ikke er klar over det! :)

  11. september 2013 at 8:49 pm Reply
  • Caroline

   Takk for tips, har allerede benyttet meg av tilbudet ;)

   12. september 2013 at 12:31 pm Reply
 • Cathrine

  Tips – Sparkjøp selger 101 Dalmantinere billig i sin nettbutikk! Jeg har også vært på jakt etter den og fant den der :D

  12. september 2013 at 10:52 am Reply
  • Caroline

   Jeg fant den dessverre ikke der :(

   12. september 2013 at 12:31 pm Reply
 • Sandra

  For et hyggelig innlegg å lese!
  Min Bror Bjørnen er verdens fineste film, gråter hver gang. Hehe :-)

  Sandra/reisedagboka.net

  16. september 2013 at 1:05 pm Reply
 • Brita Melissa

  Disneyfilmer er tidløse og utrolig koselige :) Ikke minst er det gøy å ha noe å samle på. Det er viktig å vende tilbake til barndommen av og til!

  20. september 2013 at 5:45 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!