Nye gardiner?

12. august 2013

Jeg har vel egentlig aldri vært så opptatt av gardiner, om jeg skal være ærlig. Men når jeg nå har bodd i ett år i en leilighet uten gardiner, så har jeg begynt å legge merke til hvilke gardiner folk har og hvilke jeg vil ha i fremtiden.

I den sammenheng var jeg innom Dekoria, hvor jeg synes det finnes utrolig mange fine gardiner (og mye annet)! Mine favoritter er disse gardinene (de første til venstre), og alt annet i den stilen. Kunne gjerne tenkt meg og gjennomført den stilen i min fremtidige stue en gang. Jeg liker de små “duskene”, det er noe koselig og nusselig over det. Minner meg på en rar måte om kaniner (?).

Jeg har visst en ting for rullegardiner også, fordi det er så praktisk. Men det er kanskje ikke så fint? Og hvilke farger bør man ha? Jeg foretrekker såkalte jordfarger på gardiner, duker og slikt. Puter kan jeg gjerne bryte litt med, kanskje ha noen farger som skiller seg ut. Det var ikke akkurat noe jeg trodde jeg skulle begynne å interessere meg for, gardiner. Det er vel et tegn på at jeg begynner å bli voksen. Så moralen er; nyt rullegardiner!

Share:
Previous Post Next Post

5 Comments

 • im

  Hadde aldri trodd at jeg skulle finne et innlegg om gardiner interessant. Men du fikk det til. Klem!

  13. august 2013 at 1:48 am Reply
 • tine katrine

  Veldig søte gardiner da, fulle av kaninhaler :)

  13. august 2013 at 12:02 pm Reply
 • Ingvild

  å, jeg synes det er kjempegøy å finne ut interiør oh stil der hvor jeg skal bo, hihi!:D ha en super helg videre!

  17. august 2013 at 7:00 am Reply
 • spesiellinor

  Hi hi, ja det er da man vet man er blitt voksen :) Men det er jo alltid kjekt når det er til noe eget!

  25. august 2013 at 7:51 pm Reply
 • Gardinsatan

  Jeg har laget en nettside som er perfekt for deg som er på jakt etter gardin: http://www.gardinsatan.no

  Her har du hverken mulighet for å filtrere ditt søk etter farge, lysgjennomtrengelighet, lengde, bredde, stofftype, funksjonstype eller noe annet. Med andre ord akkurat slik det er på vanlige nettsider hvor de selger gardin, bare enda litt værre.

  Ja innlegget var ment ironisk…

  13. september 2013 at 3:39 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!