Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /customers/0/e/4/carolinesverden.com/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25

And Yet

23. august 2013

Jeg har tenkt en del på bloggdesignet mitt i det siste. Om det er udatert, kjedelig og lite spennende i forhold til hvordan jeg egentlig vil ha det. Egentlig er jeg vel så og si forelsket i det ennå. Det er så enkelt og stilfult. Men jeg ser at jeg kunne trengt et friskere bloggdesign, som for eksempel Ida, Hjartesmil og Ina. Eller? Hva synes dere om det? Jeg har lest mye på bloggen til Ida i det siste, og ble spesielt inspirert av dette innlegget hennes. Tenkte å lage min egen lille versjon her, med fine ting som opptar meg for tiden.

 1. Leo Ajkic er Norges nye yngling, og har bodd i Norge siden han var 11 år, men har aldri stemt ved et valg. Nå har han og NRK dratt ut for å se hvor han står politisk slik at han til slutt han ta et valg. En serie som er godt laget, informativ og kreativ. Se den hos NRK her.
 2. Dere har kanskje allerede fått det med dere, men Ida Jackson er tilbake på bloggfronten! Denne gangen blogger hun faktisk om slanking. Men i stedet for å beskrive alle de åpenbare sidene rundt slanking, så tar hun tar i skam og følelser. En blogg som er verdt å lese. Du finner den her.
 3. Har du hørt om BuzzFeed? Vel, da er det på høy tid at du hører om det. Det er kanskje en av de hjemmesidene jeg besøker flest ganger nå for tiden. De skriver lister over alt mulig rart, og de som skriver er ufattelig kreative. Ta en titt her selv.
 4. Mange har nok hørt om Eldorado kino i Oslo? Vel, den finnes ikke lenger. Men i stedet bygges det nå Norges største bokhandel der. Selv skriver de på sine hjemmesider: «Eldorado Bokhandel blir på fire tusen kvadratmeter med kaffebar og restaurant. Vi skal ha landets største barnebokavdeling og lydbokavdeling, voksenbøker, ungdomsbøker, klassisk musikk og fire scener. Eldorado blir Oslo`s største lokaleide og uavhengige bokhandel. Selskapet er svært opptatt av forfattere, bredde og opplevelse. Eldorado ønsker å styrke salget av hele bredden fra norske forlag». Bokhandelen åpnes 12. september, så det er bare å glede seg!
 5. Er du både fan av Disney og Harry Potter, som meg, da må du sjekke ut denne siden. Her har de sammenlignet figurer og karakterer fra både Harry Potter og Disney, topp underholdning!
 6. Når vi er inne på Harry Potter er denne linken veldig interessant. Her skrives det om 28 ting som hendte etter Harry Potter bøkene var ferdig skrevet (etter hva J. K. Rowling sier selv, selvfølgelig).
Share:
Previous Post Next Post

5 Comments

 • Tine Katrine

  Jeg syns designer ditt er veldig fint og gjenomført. Ser proft ut! :) men viktigste er jo at du liker det.

  Flott liste, her var det mye spennende å trykke på!

  24. august 2013 at 2:08 am Reply
 • Brita Melissa

  Slike innlegg med tips slår virkelig an :) Spesielt takk for nyheten om Eldrorado bokhandel! Har lenge lurt på hva som skulle bli der i stedet.

  24. august 2013 at 11:27 pm Reply
 • Katrine Ü

  Jeg har alltid likt designet ditt! Men så klart, om du vil endre så er det også selvfølgelig spennende å se hva du kommer opp med :)

  Nå ble jeg sittende og se på videoer fra Buzzfeed, heheh. Takk for tipsene!

  27. august 2013 at 10:55 pm Reply
 • Sandra

  For en herlig blogg du har (!!)
  Klikket på omtrent alle linkene, så nå blir det hyggelig lesing :-)

  Sandra/reisedagboka.net

  30. august 2013 at 8:07 pm Reply
 • SynLar

  Takk for at du gjorde lørdagsmorgenen min mer interesssant og Harry Potter-fylt :)

  31. august 2013 at 10:13 am Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.