Veskesnakk

22. mai 2013

Hei alle sammen! Long time no see. Jeg har vært begravd i skolearbeid og andre viktige saker den siste tiden, så bloggen har dessverre blitt nedprioritert. Men nå er jeg tilbake! Jeg vil starte “bloggsesongen” med et innlegg om en veske, faktisk. Det er ikke helt meg å skrive om slike ting, men når jeg fikk tilbud om å prøve ut et produkt fra Zalando.no så ble jeg faktisk veldig happy. Jeg trengte sårt en ny veske, så det var midt i blinken.

Vesken jeg har fått den glede av å bli eier til er en skulderveske fra Even&Odd. Den har en litt retro stil over seg og finnes i fargene sort, blå og brun (jeg har sort). Den har magnetlås (yei), og er veldig romslig med mange lommer på innsiden. Dessuten kan man bære den både som håndveske og skulderveske. I samme anledning vil jeg anbefale Zalando. De er virkelig i vinden for tiden med fri frakt, rimelige priser, gratis retur og 30 dager åpent kjøp. De har virkelig alt mulig, gå inn å ta deg en titt. Om jeg handler sko eller vesker på nett velger jeg dem.

Share:
Previous Post Next Post

6 Comments

 • Tinas Verden

  Godt å se at du fant veien tilbake mellom alt skolearbeidet.

  Jeg trenger sårt en veske, og den der var jo kjempe fin!
  Må nesten ta en liten tur innom zalando for å se om jeg finner den jeg vil ha. :D

  Hvor lang tid tar det å få varer ifra zalando? :)

  22. mai 2013 at 8:22 pm Reply
  • Caroline

   Vet du, jeg fikk faktisk vesken overraskende fort! Tok bare noen få dager!

   22. mai 2013 at 10:07 pm Reply
 • Stine

  Ååååh. For en digg veske! Har litt lyst på egen, faktisk. Tåler den tungt innhold i seg (endel bøker, mac, osv)?

  Og yey til at du er tilbake. Du er alltid velkommen i Bloglovin-feeden min, vet du.

  22. mai 2013 at 9:01 pm Reply
  • Caroline

   Hei Stine! Hyggelig at du følger meg ennå, hehe. Jeg har brukt vesken i flere måneder nå, og den tåler fint bøker og en liten Mac.

   22. mai 2013 at 10:09 pm Reply
 • Brita Melissa

  Liker at du har satt igang bloggsesongen :)

  23. mai 2013 at 5:32 am Reply
 • Ida Sundae

  Heldig du æ ;)

  26. mai 2013 at 11:28 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!