Åtte

5. mars 2013

Ulrikke har utfordret meg til å skrive åtte ting om meg selv, så derfor tenkte jeg å gjøre nettopp det! Jeg skal i utgangspunktet sende utfordringen videre til åtte andre, men jeg velger heller å si at hvem som helst av dere kan ta den og gi meg beskjed slik at jeg kan lese!

 1. Jeg elsker Nintendo. Spilte veldig mye Nintendo 64 når jeg var mindre, og spiller nå på Nintendo Wii. Holder på å gjennomgå spillet “The Legend of Zelda: Twilight Princess” nå, og har nettopp kjøpt “The Legend of Zelda: Skyward Sword” for et gavekort jeg fikk av venninnene mine i julegave. I tillegg spiller jeg litt “Super Mario” og danser “Zumba”.
 2. Jeg drikker alt for mye Pepsi Max, hele tiden.
 3. Om det er glatt ute så er jeg livredd. Fant nylig ut at til og med mamma og pappa er mer vågal enn meg på isen. Jeg går som en snegle.
 4. Jeg er livredd for å kjøre bil i byer, og unngår det så langt det er mulig.
 5. Jeg overrasker stadig meg selv, og lærer hele tiden noe nytt. Når det tar så lang tid å bli kjent med seg selv, kan man da noen gang kjenne et annet menneske tvers igjennom?
 6. Jeg har en liten drøm om å kunne lære meg å danse skikkelig hip hop en dag.
 7. Jeg trives veldig godt i mitt eget selskap. Kanskje mer enn de fleste jeg kjenner.
 8. Jeg lar meg fascinere av det meste, egentlig.
Share:
Previous Post Next Post

8 Comments

 • SynLar

  Tror jeg skal prøve meg på dette en av de nærmeste dagene, og skal forsøke å huske å lenke tilbake :)

  6. mars 2013 at 2:38 am Reply
 • Katrine Ü

  Kjenner meg igjen i flere av punktene, i alle fall nummer 7! Eget selskap er undervurdert, det kan jo faktisk være toppen å være litt alene med seg selv en gang i blant :D

  6. mars 2013 at 7:46 pm Reply
 • Tinas Verden

  Kjenner meg igjen i masse over her!
  Pepsi max feks, drikker det hver dag! Må ha det, bare må ha det!
  Jeg er også slik at jeg trives veldig godt i mitt eget selskap.
  Og glattis er det værste jeg vet! Jeg går som en snegle og kjører bil som en gammel mann. fysj

  6. mars 2013 at 9:39 pm Reply
 • Nadia

  Pepsi Max er sååå godt:D Eneste er vel at jeg må innrømme at jeg bytta til Cola Light for noen år sia når de hadde et tilbud som gjorde at hvis man samlet opp de plastdingsene i korkene skulle man få Cola for en krone eller noe.Dog benyttet jeg aldri dette tilbudet til tross for at jeg begynte å drikke Cola Light p.g.a. det…

  7. mars 2013 at 9:47 pm Reply
 • Ida Sundae

  Gøy! Skal ta denne jeg også, når jeg får tid.. phew.. ;)

  8. mars 2013 at 7:18 pm Reply
 • Karoline

  Interessante fakta. Elsker Nintendo selv, men det er egentlig veldig få spill jeg ender opp med å runde siden jeg ofte gir opp med en gang det blir vanskelig (dessuten skremmes jeg av bossemusikk, noe som medfører at det eneste Zelda-spillet jeg noen gang har rundet er “Phantom Hourglass” på Nintendo DS). Og kjenner meg veldig igjen i punkt 6, 7 og 8 =D Tror kanskje jeg låner denne etter hvert, jeg og ;)

  11. mars 2013 at 9:07 am Reply
 • Carina

  Kjenner meg veldig igjen i 5 og 7!!

  12. mars 2013 at 5:51 pm Reply
 • Elin

  Fin liste:) Jeg kjenner meg en del igjen i 7 og 8 :D

  14. mars 2013 at 8:42 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!