«Sandrasalaten»

Det ble spurt om oppskriften på salaten jeg nevnte i forrige innlegg, og det skal dere selvfølgelig få! Jeg har kalt den «Sandrasalaten», fordi det var Sandra (søsteren min) som lærte meg å lage den. På bildet ser dere salaten med jordbær, som er en spennende variant. Men for det meste lager jeg den uten, så derfor får dere også oppskrift uten jordbær.

Du trenger:

 1. Isbergsalat (jeg pleier å bruke en halv salat).
 2. En stykk agurk.
 3. Pinnekjerner.
 4. Pastaskruer.
 5. Ruccola.
 6. Litt ost i terninger eller revet.
 7. Fetaost (Apetina med soltørkete tomater).
 8. Kylling eller bacon.
 9. Cashewnøtter.
 10. Bergbys sennep som dressing (dere aner ikke hvor godt det er).

Bland godt sammen, ta deg et godt glass med noe du liker å drikk og KOS deg. Denne salaten kan du ha i noen dager om du er alene, så du bør ha kjøttet i egen boks og spe på om du vil ha den utover flere dager. Pluss at du kan jo putte oppi alt annet du liker å ha i salat. Men seriøst, den sennepen gjør underverker. Og vi oppdaget det ved en tilfeldighet.

6 kommentarer om “«Sandrasalaten»

 1. Det der så virkelig godt ut!
  Bergbys sennep er jo utrolig god den også, så det å bruke den som dressing tror jeg virkelig er prikken over i’en !

  Denne må jeg prøve en dag!

 2. SV: Hei Caroline! Så kjekt at du synes det, det blir jeg glad for å høre! :) Det samme tenkte jeg da jeg droppet innom her fra bloggen til Åshild, skikkelig feelgood blogg, dette! Jeg bor for tiden i Kristiansand, og trives i grunnen veldig godt her. :)

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.