Lys i tunnelen? Eller tunnel i lys?

23. januar 2013

Dette bildet tok jeg med mobiltelefonen i går, mens jeg ventet på at venninnen min skulle plukke meg opp for en aldri så liten shoppingtur. Fint, hva? Hvem skulle tro at iskaldte Ski kan være så fin? Søsteren min har flyttet tilbake til Nord-Norge, og jeg har blitt aleneboer siden sist vi snakket. Det er deilig, utfordrende, spennende og skummelt. Jeg har veldig godt av det.

Studiene er skummelt vanskelig. Men kan berolige dere med at jeg har klart å bestå det første semesteret på masterstudiet med god margin, så det er jeg fornøyd med! Nå er det verre. Nå har jeg fått forskningsmetode, med alt det onde det fører med seg. Om noen av dere har erfaring fra emnet; call me!

Har planer om å bli bedre på å blogge! Wow! Har dere savnet meg? Jeg har blant annet en god del bøker jeg skal skrive om, noen produkter jeg vil teste og noen tanker å kaste ut. Ellers går tiden min til å ta creepy bilder av meg selv. Hva gjør dere om dagen?


CREEPY, hva?

Share:
Previous Post Next Post

6 Comments

 • Stine

  Jaaaaa, har definitivt savnet deg! Jeg er sikker på at alenetiden vil gå supert; se på det som et eventyr. :) Fortsette å poste bilder av deg selv – de er så fiiiine!

  24. januar 2013 at 1:33 am Reply
 • im

  Haha! Har savnet deg, ja! :-)

  24. januar 2013 at 11:44 am Reply
 • Hilde-Lise

  Savna bloggerlysten din ja!!! Og elsker creepy bilder :)

  24. januar 2013 at 12:37 pm Reply
 • Monica

  Savner deg skikkelig, Caroline!

  24. januar 2013 at 7:39 pm Reply
 • Nina C.

  Fine bilder:) Ser frem til innlegg om bøker og mye annet! Har savnet deg!

  25. januar 2013 at 6:43 pm Reply
 • SynLar

  Lys i tunnellen!
  Ser frem til å lese mer om bøker, trenger tips til noe som ikke er å lese nettaviser når jeg kjeder meg.

  28. januar 2013 at 4:32 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!