Nyttårsforsetter 2013

28. desember 2012

Det er mange som mener nyttårsforsetter er bortkastet tid, mål som aldri vil bli fullført. For meg er nyttårsforsetter viktig. Det er noe nytt, det er blanke ark med fargestifter til. En ny sjanse. Kanskje jeg ikke klarer målene mine. Kanskje ingen av dem. Men jeg synes det er viktig for meg selv å reflektere litt over hva jeg ønsker å oppnå.

Når jeg ser igjennom målene mine for 2012 er det ikke alle målene jeg har klart å gjennomføre. Jeg har ikke blitt bedre i matematikk, selvom jeg har kjøpt en mattebok. Jeg har hverken trent mye eller lagt om kostholdet mitt. Kameraet mitt har blitt alt for lite benyttet, i likhet med gitaren min og dagboken. Jeg har hverken prioritert skole, bibliotek eller skjønnlitteratur noe særlig. Jeg har kanskje blitt litt bedre å lage mat, og har vært litt mer sammen med venner enn hva jeg har vært før. Men jeg har virkelig blitt bedre i engelsk, jeg har virkelig fått kjenne på stillheten, jeg har vært i utlandet og jeg har fulgt med på nyhetene hver dag. I tillegg har jeg flyttet langt fra nord, ned til skumle Oslo. Og begynt på en mastergrad. Det har skjedd mye. Livet er forandret. Og jeg kjenner det er godt for meg.

Målene mine for 2013 er mål jeg virkelig av hele hjertet ønsker å klare. Men jeg vet det vil bli knalltøft og krevende. Likevel kjenner jeg at motivasjonen min er bedre nå enn noen gang til å starte opp med noe nytt. Kan dere ikke kjenne det, dere og?

 1. Gjøre det som jeg vil
 2. Legge om kostholdet mitt
 3. Sende flere brev til vennene mine
 4. Benytte hver studiedag til å lese, og møte på forelesninger når jeg kan
 5. Ta flere bilder
 6. Eksponere meg selv ytterligere
 7. Ta meg bedre tid til å nyte livet
 8. Gjøre det beste jeg kan
Share:
Previous Post Next Post

9 Comments

 • Elin

  Fine nyttårsforsetter du har:)

  28. desember 2012 at 9:03 pm Reply
 • Ulrikke

  Jeg er litt delt, synes nyttårsforsetter er litt tullete (for jeg holder dem jo aldri:p) samtidig som jeg elsker dem! Ønsker deg masse lykke til med dine, Caroline. Måtte året ditt bli flott :)

  Ja, vi tar en kakao i Oslo en gang!
  Stor klem.

  28. desember 2012 at 9:27 pm Reply
 • im

  Lykke til med målene dine for 2013! Gleder meg masse til å følge bloggen din videre ^^

  28. desember 2012 at 9:35 pm Reply
 • Synne

  Jeg pleier å sette meg nye mål hvert år, og nå er det snart på tide igjen. Liker dine, de er fomulert enkelt og greit, og ser oppnåelige ut. Lykke til med å nå dem i det nye året!

  29. desember 2012 at 12:32 am Reply
 • Ingvild

  Inspirerende! Har du lest “Lykkeprosjektet” av Gretchen Rubin? Anbefales på det sterkeste, var så utrolig mye bra der, ting jeg egentlig ikke tenker over, men fikk nesten et nytt perspektiv på livet etter å ha lest den.

  Du er så reflektert, du, Caroline! :) Håper du får en fin jul videre.

  29. desember 2012 at 12:32 am Reply
 • Synne

  Dette høres ut som noen fine mål og planer! Som tidligere postbud er jeg ekstra begeistret for brev-forsettet ditt, hihi. Jeg skal også sende enda flere brev i 2013, med morsomme, franske frimerker på! Godt nytt år, håper 2013 blir alt du ønsker deg. Klem fra Paris!

  9. januar 2013 at 3:50 pm Reply
 • Støvkorn

  Flott mål, dette klarer du! Ta frem innlegget din med jevne mellomrom slik at du minner deg selv på det :)

  13. januar 2013 at 7:10 pm Reply
 • astridterese

  Mål er viktig når de fører til at vi utvikler oss. Men ikke når de blir en tvangstrøye!
  Jeg håper målene dine gir deg gode opplevelser!

  21. januar 2013 at 2:49 pm Reply
 • Nina C.

  Masse lykke til med forsettene:) Dette semesteret på skolen skal jeg jobbe enda hardere. Har det med å jobbe effektiv i starten,men så dabber det av og noen dager blir senga mer fristende å stå opp kl halv sju om morgenen får komme inn til oslo. Men jeg skal klare det!!:)

  27. januar 2013 at 1:31 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!