Carolines TV-guide julen 2012

23. desember 2012

Lørdag 22.12.12

 1. Die Hard. Det er julaften, og McClane skal prøve å bli venner med sin kone igjen. I stedet havner han i en gisselsituasjon. TV2 kl. 23.10.
 2. Stardust.  I det magiske landet Stormhold faller en stjerne ned fra himmelen og åpenbarer seg som en vakker ung kvinne. Onde hekser og gale prinser jakter alle på den vakre stjernen, men bare den unge Tristan fra menneskelandsbyen Wall har gode hensikter. TV2 Zebra kl. 21.00.
 3. Edward Saksehånd. Møt Edward Saksehånd (Johnny Depp) – en ensom person som lever alene i det gamle herskapshuset på høyden over byen. Han er resultat av en vitenskapsmanns eksperimenter, en nesten ferdig – og nesten fullkommen “robot”. TV2 Zebra kl. 23.30.
 4. Grinchen. Amerikansk familiefilm fra 2000. Inni et snøfnugg finnes det et magisk land, hvor det bor et småvokst folk som elsker julen. Rett utenfor bor Grinchen, en ubehagelig skapning som hater julen over alt på jord. TV3 kl. 19.10.
 5. Notting Hill. Amerikansk-britisk romantisk komedie fra 1999. William Thacker er en nyskilt bokhandler fra London som en dag plutselig står ansikt til ansikt med et av de mest berømte menneskene i verden. Anna Scott er nemlig filmstjerne, og da hun spaserer inn døra i Williams bokhandel klarer han med sin tilbakelente stil og britiske humor å sjarmere den amerikanske stjernen. De møtes flere ganger og blir stadig mer fascinert av hverandre, men spørsmålet er om det finnes noen fremtid for dem når de lever i to helt forskjellige verdener. TV3 kl. 21.00.
 6. Freaky Friday. Amerikansk familiekomedie fra 2003. Tess og datteren Anna kommer ikke overens: Mens Anna mener moren ikke støtter hennes musikalske ambisjoner, skjønner ikke Tess hvorfor det er så vanskelig for Anna å være snill mot sin kommende stefar. Men etter et mystisk besøk på en kinarestaurant våkner mor og datter opp: I hverandres kropper! FEM kl. 21.00.
 7. Heldiggrisen Babe. Amerikansk-australsk familiefilm fra 1995. Grisen Babe er en veldig spesiell liten gris. Til å begynne med vet han ikke helt hvilken nytte griser har, men når han blir fortalt av husets katt at griser kun brukes til middag, finner han ut at han heller vil være en fårehund! Alle dyrene har en jobb å gjøre, og Babe finner snart ut at hvis han skal leve lenger enn til julaften, må han gjøre noe drastisk. Og siden han er den modige grisen han er, bestemmer han seg for å gå i fotsporene til adoptivmor Fly og bli en skikkelig god sauegjeter! Viasat 4 kl. 13.30.
 8. Det regner kjøttboller. Amerikansk animasjonskomedie fra 2009. Da Flint Lockwoods siste oppfinnelse mislykkes, er han sikker på at oppfinnerkarrieren er over. Men plutselig begynner det å regne mat fra himmelen. Men når folk på grådig vis ber om mer og mer mat, går maskinene amok og sender av gårde spaghettitornadoer og enorme kjøttboller som truer med å ødelegge kloden! Nå er det opp til Flint, med hjelp fra værdamen Sam Sparks og hans snakkende apeassistent Steve, å finne en måte å slå av maskinen på før kloden dekkes av gigantiske kjøttboller. Viasat 4 kl. 19.00.
 9. Harry Potter og fangen fra Azkaban. Britisk familieeventyr fra 2004. Harry setter av sted mot det som skal bli hans tredje år på Galtvort. En rystende tur på Fnattbussen tar ham med til Diagonallmenningen, der han finner ut at den rømte fangen Sirius Svaart er ute etter ham. Viasat 4 kl. 20.30.

Søndag 23.12.12

 1. Santa Clause. Det er en trist julekveld for 11 år gamle Charlie. Stefaren har avslørt at julenissen ikke eksisterer, og nå skal han feire jul hos pappaen som ikke klarer å lage julestemning – men så skjer det noe som setter fart på høytiden. TV2 kl. 13.10.
 2. Alene Hjemme. Åtte år gamle Kevin McCallister blir gjenglemt i storbyen Chicago, mens resten av familien reiser på juleferie til Paris. Kevin må lære å klare seg på egen hånd. Det kan han saktens trenge, med to lumske innbruddstyver luskende rundt huset. Tyvene skal snart få merke at en åtteåring alene hjemme slett ikke er til å spøke med. TV2 kl. 21.45.
 3. Kvelden før kvelden. Studio 1 på Marienlyst er pyntet til jul. Programlederne Ingrid Gjessing Linhave og Kåre Magnus Bergh lager julestemning med god hjelp fra bl.a. artister som Sondre Lerche, Maria Mena, Sondre Bratland og Rita Eriksen. Stjernekokk Tom Victor Gausdal inntar kjøkkenet med gode tips for å lykkes med juleribba. De aller mest selvskrevne gjestene denne kvelden er selvsagt grevinnen og hovmesteren kommer ca kl 21:00. NRK1 kl. 20.15.
 4. Polarekspressen. Julenissen finnes ikke. Eller gjør han? Selv om han egentlig ikke tror på julenissen, ligger en liten gutt våken på julaften og håper å høre bjellene fra julenissens slede. Til hans store overraskelse stopper et tog utenfor vinduet hans, og konduktøren inviterer ham om bord. Derfra går turen videre til nordpolen for å besøke julenissen. TV3 kl. 17.25.
 5. The Holiday. Amanda fra Los Angeles og Iris fra England har aldri truffet hverandre, men de har et felles problem: menn. Etter å ha fått kontakt med hverandre på internett, bytter de hus med hverandre i to uker. TV3 kl. 21.00.
 6. Harry Potter og Ildbegeret. Harry Potter er klar for sitt fjerde år ved Galvort, og blir dratt med i tretrollmannsturneringen – en livsfarlig konkurranse som krever mot og kløkt. En utvalgt elev fra Galtvort og to andre store magiskoler skal kjempe om å få en prestisjetung pokal. Overraskende blir Harry med som fjerde deltaker. Det får følger. Gamle vennskap blir truet, og Harry vet ikke om han kan stole på sin nye venn, Alastor «Galøye» Bister. Og hva pønsker Voldemort på? Viasat 4 kl. 20.30.

Mandag 24.12.12

 1. Tre Nøtter til Askepott. En tysk-tsjekkoslovakisk eventyrfilm fra 1973 som nordmenn har lært seg å elske. Filmen er basert på et eventyr av Božena Němcová, en bøhmisk variasjon over Askepottfortellingen. Skuespillere: Libuse Safránková og Pavel Trávnícek. NRK1 kl. 11.00.
 2. Reisen til Julestjernen. Reisen til Julestjernen er en norsk eventyrfilm fra 1976 som handler om Sonja som er på jakt etter julestjernen etter at kongen forbannet den vekk. Skuespillere: Hanne Krogh, Knut Risan og Harald Heide Steen Jr. NRK1 kl. 12.25.
 3. Snømannen. Et av julens høydepunkter. TV2  kl. 08.30.
 4. Hjemme Alene 2. Lille Kevin og familien skal på juleferie til Florida. Men når de kommer til flyplassen går Kevin på feil fly og havner i New York. Heldigvis finner han farens kredittkort i lommen og tar inn på byens beste hotell. Tilfeldighetene sørger dessuten for at Kevin og bandittene Harry og Marv nok en gang møtes, og et oppgjør står for tur. TV2 kl. 19.00.
 5. Finding Neverland. Vi er i London i 1904, og blir med J.M. Barrie inn i hans kreative verden hvor Peter Pan er i ferd med å bli virkelighet. «Finding Neverland» fikk hele syv Oscar-nominasjoner i 2005. Johnny Depp spiller hovedrollen som forfatteren J.M. Barrie. TV2 Zebra kl. 14.20.
 6. Peter Pan. En ny versjon av det kjente eventyret om Peter Pan, gutten som ikke ville bli voksen, og eventyrfortelleren Wendy. TV2 Filmkanalen kl. 14.45.

OPPDATERES MED FLERE DAGER ETTERHVERT.

Previous Post Next Post

Jeg blir superglad for en kommentar!