TV-serier som jeg liker

26. november 2012

Jeg har egentlig aldri hatt mye tid til å se på TV-serier. Men det siste året har jeg hatt for vane å slå på en serie når jeg trengte avkobling i studeringen min. Jeg har ikke sett så mange, men har en følelse av at Netflix og HBO kommer til å fortsette å bli være mine gode venner. Her kommer mine favoritter (så langt).

 1. Prison Break er en serie jeg nyrlig har begynt å se på, jeg er bare midt i førstesesongen. Men jeg blir virkelig hele tiden forbløffet over det velskrevne manuset til denne serien! Ikke lignende noe annet jeg har sett. Og det klarer å holde på spenningen i hver eneste episode, med uforutsigbare vinklinger. Dette er en intelligent serie som alle bør ta en titt på. Håper den fortsetter å være bra.
 2. Heroes er en serie for oss som er glad i science fiction. Her mangler det ikke på folk som har alle mulige slags superkrefter. Alt fra å lese tanker, fly, teleportering osv. Med så mange superhelter og superkrefter kan det for min del ikke bli kjedelig.
 3. Supernatural handler om to brødre som kjemper mot det onde, bokstavelig talt. Her er det spøkelser, varulver, vampyrer og you name it. Selv om det er unaturlig noen ganger, så er det verdt å se. Mye pga. underholdningsverdien og humoren.
 4. Frustrerte Fruer, den ultimate jenteserien. For meg så er rollefiguren Susan verdt hele serien, når hun dummer seg ut. For det er det humoristiske i serien jeg liker best. Sammen med en god dose spenning og intriger. Ikke den beste serien jeg har sett, men du blir avhengig.
 5. Grey´s Anatomy slutter aldri å forskrekke. Her er vi på et sykehus i Seattle, og føler legenes hverdag der. Her er det mange sjebner, mange operasjoner og mange liv på spill. Hver dag. Med mange gode skuespillere blir det mang en tårevåt episode. Men de kunne kuttet ned på en del av intrigene, etter min smak å bedømme.

Seriene som ikke helt kommer opp på listen for min del er blant annet Lost, A modern family og Dexter. Men som dere sikkert forstår har jeg mye igjen å se. Hva pleier dere å se på? Kanskje er du fan av True BloodSopranos eller The Simpsons? Foreslå gjerne noe dere tror jeg vil like.

Share:
Previous Post Next Post

11 Comments

 • Elin

  Jeg ser på True blood, men det er mest for at jeg er avhengig. Har man begynt å se på den serien må man bare fortsette he he:P For øyeblikket ser jeg på The Mentalist. Jeg har ikke fått sett på det nylig og har to sesonger å ta igjen. Følger også med på Grimm, Arrow, Once upon a time og new girl – må følge med på en komiserie he he:)

  26. november 2012 at 6:27 pm Reply
 • Hilde-Lise

  Jeg og Christine er på 4 sesong av Prison Break :) Og vi digger det!!! Gled deg til fortsettelsen.

  26. november 2012 at 7:33 pm Reply
 • Ingvild

  Jeg er selvfølgelig helt avhengig av Vampire Diaries, men jeg anbefaler deg å sjekke ut Smash, det er en serie som handler om en oppsetting av en Marilyn Monroe-musikal! Veldig inspirerende, gøy og spennende! Flinke folk, i alle fall. :) Glee er også noe i samme gaten, med talenter, musikk og teater som stikkord! Check it out! ;-)

  27. november 2012 at 12:43 pm Reply
 • Charlotte K.

  Takk for tips! PB er amazing!!! Greys er jeg drittlei, men Heroes og Supernatural virker fristende :)

  28. november 2012 at 4:28 pm Reply
 • Kristine

  Akkurat nå ser jeg egentlig bare Glee. Forelska <3

  28. november 2012 at 5:17 pm Reply
 • Gitte

  Dette tar meg tilbake noen år – jeg var ganske hekta på mange av disse seriene dengang! Jeg og kjæresten ser mye på serier sammen, og det er kos, men jeg har bestemt meg for å ha min egen jenteserie som jeg kan se på når jeg er alene hjemme – valget falt på New Girl, men jeg har også hørt mye bra om Girls.

  28. november 2012 at 10:34 pm Reply
 • Nina-Martine

  Har kun sett på Desperate Housewives av de du nevner du liker. Men for å anbefale noen så er Boardwalk Empire et virkelig must! Tror ikke jeg har sett en mer velskapt TVserie noensinne, selvom det kan var litt komplisert og mye mennesker å følge med på. Og kanskje mine to favoritt serier for tiden er Hart of Dixie og 2 Broke Girls, skikkelig jenteserier :D

  28. november 2012 at 11:21 pm Reply
 • Anonym

  Suits er både spennende og morsom, og bare bra!
  New Girl er tidenes søteste og morsomste serie.

  29. november 2012 at 8:11 pm Reply
 • Brita Melissa Botnen Søreng

  Det som er så bra med frusterte fruer er at de har gjort alle kvinnekarakterene like gode synes jeg :) Og Greys Anatomy er jo bare så herlig.

  6. desember 2012 at 6:50 pm Reply
 • Johanne Magnus

  jeg digger girls og forbrytelsen!

  7. desember 2012 at 4:51 pm Reply
 • Camilla - Mammaen til Nicklas André

  Så mange bra serier du liker !:) Selv følger jeg faktisk med på serien “The walking dead” for øyeblikket. Det er så spennende at jeg nesten ikke kan vente til sesong 4 begynner… :)
  Etter dette innlegget tror jeg at jeg skal laste ned Prison Break :D Høres ut som en spennende serie!

  13. desember 2012 at 10:15 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!