One in a millon

10. november 2012

Untitled

Hilde-Lise har alltid vært, og er ennå, en av mine nærmeste og beste venner. Hun er et morsomt og unikt menneske med mange vakre tanker, og øyner for de fineste detaljene. Dette gjenspeiler seg i bildene hennes, som jeg bare elsker.

A beautiful mess er en blogg som helt sikkert de aller fleste av dere har vært innom. Den er helt unik når det kommer til kreativitet i form av klær, mat og håndarbeid. For meg er det evig nok å se på bildene, men mange av dere vil helt sikkert ha glede av å herme litt.

Ulrikke er en jente som hadde vært en spennende hovedperson i en roman. Hun skriver mørkt og klokt og ærlig, samtidig som hun deler de små og fine tingene i hverdagen sin med oss. En kommende stjerne, spør du meg.

Carina, hun er en underlig skrue. Dog, man kan ikke annet enn å bli sjarmert av fregnene og storsmilet. Hun skriver best om film, både innholdsmessig og gramatisk. Hun skriver generelt bra om alt, i grunnen. Også er hun råflink på webdesign, of course.

Hjartesmil er en av de få bloggene jeg følger fast. Den er helt unik, og som å slå opp i en nyfeministisk eventyrbok. Ikke at jeg liker feminisme, tvert i mot, men de flotte bildene og tekstene gjør godt opp for det.

Ida, what a girl! Kreativiteten sier aldri stopp hos denne jenta! Bildene er så flotte, og tekstene så engasjerende. Sukk, hadde det bare vært meg. Må bare elskes.

Jonna gjør det som jeg vil, men som jeg nok aldri hadde turt. Hun flyttet ut på landet, langt vekk fra byen. Og den stillheten, den friheten, det må være det beste i hele verden. Jeg unner henne det. Og håper å få oppleve det samme en dag, om jeg også blir så modig.

Ina er mer fargerik enn noen gang, om det er mulig. Jeg blir inspirert av livsgleden hennes, som ser ut til å være eviglang. En unik blogg med et unikt budskap.

Reidun Beate er tapper. Jeg vet ikke hva mer jeg skal si, enn at jeg tenker på henne og familien stadig vekk.

Share:
Previous Post Next Post

7 Comments

 • Kristina Aurore

  fine bloggar!

  men berre ein ting som forundra meg litt, er du imot feminisme? kvifor? kva du ikkje likar med det? det berre forundra meg :)

  10. november 2012 at 2:38 pm Reply
 • Ulrikke

  Ååååh, Caroline! Tusen takk for nydelige ord! Dette hjalp på en mørk dag.
  Men..hmm..skriver jeg mørkt? Det har ganske blitt litt mye av det i det siste, jeg blir litt melankolsk når det blir grått og svart ute. Men jeg prøver å fokusere på det positive, altså! :)

  Uansett, dette var superhyggelig å lese, og jeg skal sjekke ut lenkene til bloggerne jeg ikke har hørt om før.

  Du er en skikkelig god jente, jeg håper du vet det. Jeg leser absolutt alt du skriver på bloggen, og skulle ønske du skrev oftere.
  God helg!
  Klem.

  10. november 2012 at 3:30 pm Reply
 • Ulrikke

  Men jeg lurer på.. hvordan kan du som jente, si at du ikke liker feminisme? :/

  10. november 2012 at 3:31 pm Reply
 • Carina

  Takk for snille ord ^^ Underlig skrue? UNDERLIG? Haha, neida. Jeg liker det!

  10. november 2012 at 4:20 pm Reply
 • Katrine Ü

  Å hurra for bloggtips! Jeg leser et par av dem fra før (Ulrikke og Hjartesmil), og det er supre blogger så gleder meg til å oppdage de andre på lista di :)

  10. november 2012 at 7:27 pm Reply
 • Hilde-Lise

  oi, takk Carro :) Skjønte ingenting da jeg plutselig så navnet mitt:P Gleder meg til du kommer hjem til jul!

  11. november 2012 at 2:04 pm Reply
 • Ida Sundae

  Wow, tusen takk, Carro! Så glad for at du liker bloggen min, selv om jeg har litt skrivesperre for tiden. Jeg kunne ønske du blogget oftere!

  Jeg lurer også på dette med feminisme… er du ikke for likestilling? Kanskje vi har forskjellige syn på hva feminisme er?

  12. november 2012 at 10:34 am Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!