Vinneren av “Evig Søndag” og noen bilder

26. august 2012

Hei igjen alle sammen! Vinneren av Linnéa Myres bok “Evig Søndag” ble Julianne. Gratulerer, jeg har allerede sendt en mail til deg. Det var søsteren min som trekte et tall, så det var helt rettferdig. Takk til alle som deltok, kanskje jeg skal gjenta dette en gang, om det er interesse for deg.

I det siste har jeg blitt litt kjent med mange folk. Jeg og søsteren min har reist rundt med trikken i Oslo for å bli kjent med byen, men jeg har en følelse av at det skal mer enn et par turen for å kjenne Oslo. Det er en mye større by enn antatt, og det er jo spennende i seg selv. Her kan dere se noen mobilbilder fra de siste dagene (hold pekeren over bildet for å få bildetekst). Jeg har ennå ikke tatt med meg speilrefleksen inn til byen, det er så mye annet å tenke på. Forresten… hvordan har dere det? Jeg setter enorm pris på alle kommentarene jeg får fra dere, helt utrolig koselig og hyggelig!

Share:
Previous Post Next Post

9 Comments

 • Kristine

  Så koselige bilder! Skulle gjerne blitt bedre kjent i Oslo jeg og, men går som oftest bare midt i sentrum når jeg er der.

  26. august 2012 at 9:50 am Reply
 • Jeanette

  Såå fine bilder:) Ser ut som du koser deg i Oslo.

  26. august 2012 at 10:58 am Reply
 • Nina C.

  Gratulere til vinneren:) Må følge mer på når det kommer konkurranser, hehe:) Er litt utenfor bloggosfæren ettersom skolen har begynt og pcen har blitt bare stående som pynt til tider:) Virker som en finfin uke! Frognerparken/vigelandsparken er et must når man først er i Oslo:)

  26. august 2012 at 4:11 pm Reply
 • Helene

  Koselig:) :) Det er mye fint i Oslo, selvom jeg synes det er litt stort og uoverkommmelig til tider..

  26. august 2012 at 5:55 pm Reply
 • Hilde-Lise

  Liker oppdateringer :)

  26. august 2012 at 8:36 pm Reply
 • tine katrine

  oslo har så mye fint å by på! og trikk er best!
  jeg har det helt fint. ganske sliten og sover dårlig, men ellers er livet bra :)

  27. august 2012 at 1:48 am Reply
 • astridterese

  Nydelige bilder, og en fin måte å fortelle en historie på :-)
  Jeg har flyttet fra landet til en by en gang (har flyttet tilbake nå), og gjorde som deg. Det vil si at jeg brukte bil, buss og beina, siden det ikke var trikk der, men det var en fin måte å gjøre seg kjent på. Det er rart hva man kan finne hvis man svinger inn en gate man ikke har gått på før :-)
  Ønsker deg en fin uke!

  27. august 2012 at 4:46 pm Reply
 • Kasiopeiia

  Åh, fine fine Oslo! Håper du trives :)

  27. august 2012 at 9:31 pm Reply
 • Gitte

  Fine, positive bilder – det liker man! Jeg har det bra, kjenner meg både karate- og studiemotivert! : )

  31. august 2012 at 2:07 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!