Sommerlisten 2012

15. juni 2012

Det er fullt lovlig å låne listen min til din egen blogg, om du har lyst til det. Bare så du vet det. La meg få vite om du låner den, slik at jeg kan lese hva du svarer. Slikt synes jeg er gøy.

Hvem skulle spilt hovedrollen i filmen om deg?
Chandra Wilson, kanskje? Hun ligner overhodet ikke på meg, men jeg liker henne godt.

Hva er din drømmejobb?
Det må enten være forfatter, foreleser eller fotograf. Jeg liker yrker på F, som dere ser.

Hvis du fikk tvillinger en gang, en jente og en gutt, hva skulle de hete?
Nathalie og Daniel, kanskje.

Hvor er det din drøm å reise?
Japan eller New Zealand.

Hvor anbefaler du andre å dra?
New York, USA. Og St. Petersburg, Russland.

Hva er dine mål fremover?
Komme i god fysisk form, lese mye hver dag, skrive en bok, ta flere bilder, lage en sang, ta videre utdannelse, reise til nye steder, flytte hjemmefra, få en jobb og å være lykkelig.

Hvilke blogger inspirerer deg mest for tiden?
Kristine Graneng, The Labyrinthine, Ida Sundae og hjartesmil.

Hva gjør at du synes andre mennesker er spennende?
Om de har et talent innen ett eller annet er det som regel alltid spennende. Og jeg liker mennesker som er morsomme, som ikke henger seg opp i bagateller, som ikke forteller alt om seg selv med en gang og som er ærlig. Det er også fint med mennesker man kan være stille sammen med, som vil være med på sprø ting selvom det kanskje er flaut, som ler av de dårlige vitsene mine og som ikke baksnakker andre. Og de som bare kan rømme fra virkeligheten, inn i drømmene.

Hvilke type bøker liker du?
Jeg er glad i bøker som er litt, hva skal jeg si, svevende… Som ikke fastlåser seg i en fasit, men som lar leseren bestemme litt selv. Bøker som beskriver livet på en annerledes og spennende måte. Og bøker jeg kan lære noe av, som får meg til å smile. I tillegg til dette er jeg glad i blant annet Harry Potter og The Hunger Games. Min ynglingsforfatter er Johan Harstad.

Hvilke type filmer liker du?
Jeg ser ikke mye film, så det er nok mye som jeg har tilgode å oppdage i fremtiden. Men jeg så filmen «Oslo, 31. august» her om dagen, og den er noe av det bedre jeg har sett. Jeg er nok spesielt glad i norsk film. Andre eksempler er filmer av Erik Poppe. Jeg er ikke spesielt glad i actionfilmer og den slags.

Har du noen faste rutiner som du gjør omtrent hver dag?
Jeg sjekker som regel Aftenposten og VG hver dag, samt værmeldingene. Ikke at jeg har så stor tro på værmeldingene forøvrig. Jeg sjekker også innom Facebook, Twitter, Instagram og gjerne også StumbleUpon. Ellers så leser jeg som regel alltid ett eller annet før jeg legger meg til å sove. Og jeg sjekker innom Spotify for ny musikk.

Hva skulle du ønske du kunne forandre ved deg selv, som også er realistisk å kunne klare?
Jeg skulle gjerne vært i bedre fysisk form. Jeg har lyst å sykle meg lange turer, svømme noen tusen meter i uken og kunne jogge uten å stoppe i en time. Det er en lang vei dit, men jeg kan klare det. Dessuten skulle jeg gjerne hatt en relativt jevn døgnrytme, et relativt sunt kosthold og en god posjon styrketrening for ryggen min. Jeg kunne også vært bedre på å spille gitar. Dessuten kunne jeg gjerne tatt litt mer sjanser i livet.

Hvilke saker brenner du for?
Barnevern og dyrevern.


Share:
Previous Post Next Post

4 Comments

 • Kristine

  Så koselig liste, og enda koseligere svar! :D Skulle gjerne vært i litt bedre fysisk form jeg og – passe deprimerende å møte 60-år gamle menn som jogger ned fra fjellet når du føler deg ganske utmatta selv. Men det er bare én ting å gjøre med det!

  15. juni 2012 at 10:29 am Reply
 • Ida Sundae

  takk for link! godt å ha deg tilbake, blogger du fast nå?
  Du har mye god film å se, bare vent (og se, høhø) ;)

  15. juni 2012 at 11:09 am Reply
  • Caroline

   Jeg satser på å blogge jevnlig fremover, ja :)

   15. juni 2012 at 2:18 pm Reply
 • Isabella

  Flott liste med flotte svar:) Ha en herlig dag:)

  15. juni 2012 at 3:46 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!