Snart, dere

3. juni 2012

Akkurat nå foregår innspurten av eksamenspuggingen min, til min aller siste eksamen. Tenk, om tre dager er jeg ferdigutdannet barnevernpedagog. Det er ganske utrolig, sant? Det er egentlig som om det var i går at jeg hadde min første skoledag, og det har gått helt ubegripelig fort. Når jeg er ferdig med utdanningen skal jeg skrive et innlegg om hva utdanningen innebærer. Jeg håper generelt på å bli en bedre blogger ved endt utdanning.

Hvem henger med ennå?

Share:
Previous Post Next Post

10 Comments

 • Hild Frøya

  Masse lykke til :-) Spennende..

  3. juni 2012 at 4:32 pm Reply
 • Hilde

  Jeg er her enda :-)

  3. juni 2012 at 4:43 pm Reply
 • Isabella

  Gratulerer med snart endt utdanning!:) Spennende yrkesvei du har valgt deg:) Har også gått på utdanningen, men endte den siden jeg fant ut jeg ikke var tøff nok til yrket:) Følelsemenneske som jeg er ville jeg bare knekt sammen hele tiden, hehe:) Utdannet meg da til førskolelærer i stede. Spennende utdanning det også:) Herlig å være ferdig, men også litt skummelt siden man skal begynne i arbeidslivet. Noe som er ganske annet en studietiden. Men håper du har fått mange flotte venner og gode minner som du kan ta med deg videre. De er gode å ha og ta frem imellom:) Også må jeg ønske deg masse lykke til i fremtiden som barnevernspedagog. Beundrer de som er så tøffe og arbeider med barn som ikke har det så lett her i verden, de trenger jo deg:)

  Og masse lykke til med den siste eksamen!:) Klæm!:)

  3. juni 2012 at 5:26 pm Reply
 • Gitte

  Wow, gratulerer! : ) Spent på innlegg om utdanningen din, og ser frem til mer aktivitet på bloggen. ^^

  3. juni 2012 at 5:57 pm Reply
 • KindleJoy

  Min datter begynner på samme retningen nå til høsten, som sin onkel. Man skal være sterk, men det er en utrolig viktig jobb! Lykke til :-)

  3. juni 2012 at 11:01 pm Reply
 • Monica

  jeg er her ennå :)

  5. juni 2012 at 3:12 pm Reply
 • Martha

  Jeg vurdere å studere til å bli barnevernspedagog, så ett innlegg om hvordan utdanningen er og lignende hadde vært veldig interessant :)

  Deilig å snart være ferdig da!

  8. juni 2012 at 5:23 pm Reply
 • astridterese

  Lykke til med eksamen og Gratulerer! :-)

  11. juni 2012 at 10:05 am Reply
 • liseliten

  Gratulerer med ferdig utdannelse! :)

  25. juni 2012 at 3:56 pm Reply
 • Ayiz

  Gratis skal begynne første året mitt på barnevernpedagogikk om knapt en uke!

  5. august 2012 at 4:40 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!