Redigeringsforskjell

23. juni 2012

Tenkte bare å vise dere litt av bildene mine fra de originale til de redigerte versjonene. Med tanke på hvor mye jeg vil øve meg i Photoshoop fremover, så tror jeg dette går rette vei! I dag har jeg tatt mange stilige og fine bilder ute igjen. Når det er så fint vær som det er, så skulle det bare mangle at vi benytter oss av det. Jeg krysser fingerene for nydelig vær også i morgen.

NB: Jeg blir utrolig glad når dere kommenterer! Og jeg prøver å være flink å kommentere selv, på de bloggene jeg leser og hos leserne mine. Men det er en ting som jeg har lurt på, har du blogg Stine? Du som alltid kommenterer på bloggen min. Jeg digger deg, tusen takk! Anywho, det kan være fint for oss alle å tenke på hvor mye vi setter pris på kommentarer selv, når vi kommer over et innlegg vi liker.

Share:
Previous Post Next Post

12 Comments

 • Lillesmurf - Kari

  Jeg får ikke opp bildene til venstre :/

  23. juni 2012 at 12:04 pm Reply
  • Caroline

   Hm, veldig rart! De andre får dem opp :S

   23. juni 2012 at 2:21 pm Reply
 • Cathrine Nesset - fotografi

  Det er så spennende med slike innlegg :) Veldig stor forskjell på det siste!

  23. juni 2012 at 12:21 pm Reply
 • Stine

  Haha, nei. Jeg har ikke det. Lurte på å kanskje skaffe meg det, men det får bli når jeg får mer tid. Eventuelt flytter til utlandet.

  Redigeringen gjør store forskjeller. Selv så redigerer jeg ikke bildene mine, med mindre jeg kjeder meg så altfor mye. Hva slags program bruker du?
  Gleder meg til de neste bildene!

  23. juni 2012 at 1:24 pm Reply
  • Caroline

   Jeg bruker Photoshoop CS5.

   Si i fra om du får deg blogg en gang, da! :)

   23. juni 2012 at 2:21 pm Reply
 • Marie

  Så fine de ble! Liker redigeringen din veldig godt :)

  23. juni 2012 at 2:43 pm Reply
 • Miss Undecided

  Bildene ble kjempe fine! : D Selv skjønner jeg ikke bæret av photoshop ;p

  23. juni 2012 at 4:53 pm Reply
 • liseliten

  Jeg får ikke sett bildene til venstre, heller ikke bildene fra de siste innleggene :( feilmld fra flickr..

  23. juni 2012 at 8:01 pm Reply
 • Caroline

  Håper bildene vises nå, jeg har prøvd å legge inn på nytt.

  23. juni 2012 at 11:34 pm Reply
 • Benedikte :)

  Kan du sende noen bilder til meg?

  23. juni 2012 at 11:52 pm Reply
 • liseliten

  Der ja. NYDELIG!

  25. juni 2012 at 3:52 pm Reply
 • Kristel

  Så flott redigering!!! :D

  29. juni 2012 at 8:36 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!