My bucket list

30. juni 2012

Jeg har lenge tenkt på å lage min egen “bucket list”. Men jeg ville ikke at den skulle være som alle andre sin, med strikkhopp og slikt. For jeg har aldri hatt lyst til å hoppe i fallskjerm eller strikk. Jeg vet ikke om min liste egentlig er så annerledes enn alle andres, after all. For vi mennesker er merkelig like. Uansett, her har dere min liste. Har du laget din egen? Link meg!

1. Bo utenfor Harstad minst ett år
Ikke gjennomført ennå. Men vi får se til høsten, hvem vet om jeg flytter.

2. Besøke de byene jeg har mest lyst til å besøke
Jeg ønsker å besøke Tokyo (Japan), Santorini (Hellas), Welltington (New Zeland), Paris (Frankrike), Roma (Italia), Lima (Peru), Jerusalem (Israel) og Hong Kong (Kina).

3. Besøke alle verdensdeler
Jeg har allerede besøkt Sør-Amerika, Nord-Amerika og Europa. De som gjenstår er Asia, Afrika, Antarktis og Oseania.

4. Ta dykkersetvikatet
Jeg elsker havet, og vil gjerne tilbringe mer tid i det. Gjerne blant haier en gang.

5. Skrive en bok
Om det blir skjønnlitteratur, faglitteratur eller noe annet vet jeg ikke. Jeg vet bare jeg vil skrive bok.

6. Nå min idealvekt
Sammen med dette hører også dette med å endre kosthold og bli godt trent.

7. Ta en mastergrad
Jeg synes dette høres vanskelig ut, men jeg liker å tro at jeg kan klare det.

8. Undervise på høyere utdanning
En mål som ligger veldig langt frem i tid, selvfølgelig.

9. Kjøpe meg mitt eget hus
Og i det huset skal jeg ha et rom fullt av bøker.

10. Delta på «Loy Krathong» festivalen i Thailand
Fordi det ser ubeskrivelig vakkert ut.

11. Leve på kun grønnsaker, frukt, nøtter og rent kjøtt i en måned
Har hørt at det gjør underverker.

12. Besøke Florida
Og der vil jeg dra til Disney World og The Wizarding World of Harry Potter.

13. Samle alle barndomsminnene
Alle bøkene, filmene og musikken som betydde noe for meg som liten.

14. Lese de 100 beste bøkene i verden
Listen over disse bøkene har jeg hentet hos BBC.

15. Se verdens største akvarium
Det heter Georgia Aquarium og ligger i Atlanta, USA.


Share:
Previous Post Next Post

13 Comments

 • Kristine

  Mumfy! <3
  Lykke til! Det er så viktig å gjøre det man har lyst til! Selv så synes jeg egentlig ikke at det er de store tingene som betyr aller mest, men å gjøre mest mulig ut av alle dagene. Som å dra på konsert eller fisketur når man kan. Det er som regel sånt jeg husker best i ettertid. :)

  30. juni 2012 at 9:00 am Reply
 • bente

  Så fin, og ikke minst inspirerende, liste! :D

  30. juni 2012 at 11:05 am Reply
 • Benedikte :)

  Jeg joiner nummer 11 ;)

  30. juni 2012 at 1:14 pm Reply
 • Hilde-Lise

  Liker listen din :) Den er akkurat som deg: Vidunderlig sprø og inspirerende ;)

  1. juli 2012 at 1:53 am Reply
 • Cathrine Nesset - fotografi

  Så mange fine punkter på listen! :)

  1. juli 2012 at 11:48 am Reply
 • Isabella

  Vil også til Disney World, men jeg vil dit på bryllups reise siden jeg og samboeren min liker og være leken og barnslige sammen, hehe. Og strandferie er ikke noen for oss :) Men jeg ønsker meg ikke en Mastergrad, så der ville jeg satt noe annet :) Veldig flott liste:)

  1. juli 2012 at 2:38 pm Reply
 • regndrope

  Så fin liste! Veldig mange av desse tinga kunne eg tenkt meg å ha på mi eiga liste, eventuelt ønske eg hadde på mi (det høyrdes rart ut! men eg tenkjer på nummer 4. enn så lenge får eg litt “klaustrofobi” av å vere under vatn, men eg skulle ønske eg kunne lære meg å like det, slik at eg kunne få oppleve livet i havet, særleg tropisk hav.)

  1. juli 2012 at 3:03 pm Reply
 • Wilde

  Ååå, fin liste! <3 Lykke til.

  1. juli 2012 at 5:01 pm Reply
 • Gitte

  Mye fint på denne listen! Jeg har det på samme måte som regndrope med hav, jeg skulle gjerne ønske at jeg var mer komfortabel under vann, men det er kanskje en treningssak? Nå har jeg faktisk snorklet utenfor Mauii (Hawaii), men det hadde vært fantastisk å faktisk kunne dukke ned og ta en nærmere titt.

  1. juli 2012 at 5:32 pm Reply
 • Hanne

  Jeg har en del av de samme ønskene som deg, blant annet å skrive en bok (om noe informativt), dykke (selv om det er skummelt også), mye reising, bo i et hus. Nummer 13 høres omfattende ut, men utrolig fint:)

  1. juli 2012 at 11:17 pm Reply
 • Stine

  Mye spennende på denne listen. Er ikke alt jeg er like interessert i, selvfølgelig, men mye av det.

  2. juli 2012 at 8:07 pm Reply
 • Astrid Katrine

  Så fin bucketlist:) av dei byane du vil besøka har eg kun vert i ein, Roma. Men det e å anbefala iallefall:) Lima vil eg gjerna reisa te!!

  3. juli 2012 at 8:04 pm Reply
 • c

  Du må bare glede deg til Tokyo, da! (Fordi du skal jo dit en gang :) ) Jeg kom hjem fra Japan i går, og det er så annerledes og spennende og intenst og gøy og ahhgkjfbgøejkbrgøejr (har ikke det rette ordet.) Håper du drar :)

  10. juli 2012 at 3:13 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!