Mitt første fotooppdrag!

20. juni 2012

Lene og Ken skal gifte seg i august, og de blir mitt ordentlige første fotooppdrag. Jeg har nå tatt bilder til innbydelsene deres. Dere kan se to av dem her, det er det jeg har fått redigert til nå. I august skal jeg være med dem hele bryllupsdagen deres. Det er litt skummelt og utrolig spennende. Når man skal være fotograf i et bryllup har man ikke mange sjanser til å ta bra bilder. Et bryllup er bare en gang. Om noen av dere har tatt bilder i bryllup før så må dere gjerne gi meg tips! Heldigvis har jeg en veldig flink medarbeider på laget, Hilde-Lise. Hun er dyktig på å finne kreative og morsomme set, og flink å redigere!

Share:
Previous Post Next Post

9 Comments

 • Isabella

  Så fine bilder:) Flink du er:) Lykke til!:)

  20. juni 2012 at 7:15 pm Reply
 • Cathrine Nesset - fotografi

  Du burde skaffe deg “bryllup; veien til flotte blinkskudd”, der står det mye bra. Jeg har akkurat begynt å lese den, har kommet til side 50 elns. Men den virker lovende :)

  Link til boken: http://www.adlibris.com/no/product.aspx?isbn=8277723997

  Lykke til! :D

  21. juni 2012 at 11:35 am Reply
  • Caroline

   Tusen takk for tips, konge!

   21. juni 2012 at 3:14 pm Reply
 • Cathrine Nesset - fotografi

  La deg til på bloglovin, jeg :) Liker det jeg ser her inne!

  21. juni 2012 at 11:40 am Reply
 • Olivia

  Såå vakre bilder! Skikkelig fine farger – og folk :)

  21. juni 2012 at 9:24 pm Reply
 • Linn Kleppa

  Så spennende med fotooppdrag da. :) Du kan lære masse av å lese bøker og lese på nett om bryllupsfotografering tror jeg. Lykke til med det kommende oppdraget i allefall! ;)

  22. juni 2012 at 2:23 pm Reply
 • liseliten

  Så spennende! Kjempefine bilder :)

  25. juni 2012 at 3:54 pm Reply
 • Kristel

  Kjempefine!! Lykke til med fotograferingen i august!! :)
  Har selv blitt spurt om fotografering gjennom hele bryllupsdagen til tanta til Em. Men føler at det blir for viktig et oppdrag til at jeg kan/tørr takke ja til det. Nå er kamera mitt ødelagt, så da sier det seg selv at det ikke går uansett.. :p

  29. juni 2012 at 11:28 am Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!