Den hemmelige hagen

19. juni 2012

Jeg tok bilder av min lillesøster Benedikte her om dagen. Vi hadde det skikkelig gøy, og hadde kvalitetstid som bare søstre kan dele. Det var latter, kjoleskifte i bilen, masse småkryp, sol, bekker og storslått natur. Slikt bør man gjøre oftere, er til å anbefale! Trykk på bildet hvis du ønsker å se det i en større størrelse. Ah, natur.   ♥ ♥ ♥

♥ ♥ ♥  Jeg er utrolig glad for at jeg på mange måter har funnet tilbake til gleden ved å fotografere i det siste. Når man har et såpass godt kamera (Canon EOS 7D) er det for ille å la det ligge, spør du meg. Jeg har tatt en del bilder i dag også, som jeg vil vise dere ved en annen anledning. Stikkord er midnattsol, noe av det beste jeg vet.

Ellers kan jeg fortelle at jeg har fått meg en skikkelig Photoshop-buddy! Jeg og venninnen min Hilde-Lise satt i dag foran hver vår store iMac og testet ut forskjellige ting. Vi har en lang vei å gå, men har skaffet oss en god Photoshoop-bok og ser på blogger for inspirasjon. Vi har avtalt å øve mer fremover. Hopefully you’ll see!   ♥ ♥ ♥


Share:
Previous Post Next Post

8 Comments

 • Monica

  Nyelige bilder, Caroline!!! du er skikkelig flink til å ta bilder :)

  19. juni 2012 at 11:00 am Reply
 • Marte

  Nederst til høyre.. Elsker sånne! :) Fine saker, alt sammen! :)
  Gleder meg til å se mer..
  Savner å ta mere bilder, kameraet mitt er litt ødelagt, pluss at jeg har blitt bortskjemt på Canon 5d det siste året, så å ta bilder på privaten frister liksom ikke så mye mer med Nikon d40 – selv om man KAN få bra bidler emd det og, bare iveren er der.. Jaja :P

  19. juni 2012 at 2:28 pm Reply
  • Caroline

   Jeg fikk fotogleden litt tilbake nå i det siste. Håper det varer, og at det kommer tilbake til deg :)

   20. juni 2012 at 3:25 am Reply
 • Stine

  Nydelige bilder!

  19. juni 2012 at 2:35 pm Reply
 • Hanna

  Så flink du er Caroline ;) imponert

  19. juni 2012 at 4:44 pm Reply
 • Gro-Elisabeth

  Åååå, skikkelige go’bilder Caroline! Slike vil jeg ha flere av :) Du er dyktig!!!

  19. juni 2012 at 9:22 pm Reply
 • Caroline

  Tusen takk alle sammen!

  20. juni 2012 at 3:25 am Reply
 • Mish

  Så flink du e Carro!!! Æ e imponert!! ;-)

  20. juni 2012 at 9:34 am Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!