De beste Spotify-applikasjonene

18. juni 2012

Spotify har i det siste fått mange spennende applikasjoner man kan legge til i menyen sin. Jeg har testet de fleste, og vil her skrive litt om de som jeg synes det er verdt å ta en titt (lytt) på.

We Are Hunted

«We Are Hunted» er min favorittapplikasjon på Spotify. Her har jeg funnet mange skatter skal jeg fortelle dere, spesielt nykommende artister som ennå er litt ukjent. Man kan også bla seg igjennom sjangere for å se hva som er populært nå. Alt er satt opp ryddig og smakfullt, med fine bilder. Denne er et must!

 

Tunigo

Denne svenske applikasjonen er en nykommer på min liste, men den lover godt! Her kan du høre på nye album, på lister som er delt opp i kategorier etter f. eks trening, humør og chill. Her er det mye godis!

 

Share My Playlist

På denne applikasjonen kan du finne utrolig mange forskjellige spillelister. Alt mulig. Så det sier seg vel selv at her er det mye ny musikk å oppdage? Virkelig verdt en lytt! Dessuten kan du dele dine lister også.

 

Pitchfork

Her finner du ferske musikkanmeldelser på løpende bånd. Perfekt å sitte med når du spiser frokost eller skal begynne dagen. Med denne applikasjonen er du sikret å være relativt oppdatert på musikkfronten.

Share:
Previous Post Next Post

4 Comments

 • Stine

  Dette gir meg så absolutt lyst til å prøve ut Spotify igjen.

  18. juni 2012 at 2:26 pm Reply
 • Ida Sundae

  Takk for dette!! Har ikke giddi å sette meg inn i de appene, men nå har jeg adda alle disse :)
  Gleder meg til masse godt bloggstoff fra deg framover, wihuuuu!! Du er en av de beste!

  19. juni 2012 at 10:40 am Reply
 • Mari Johanne

  Dette visste jeg ikke, men veldig kjekt da :-)

  24. juni 2012 at 2:05 am Reply
 • Nina C.

  Takk for tipsene:)

  1. juli 2012 at 1:31 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!