Uke 20: Musikknytt

19. mai 2012

Denne uken er det mange spennende låter jeg har funnet frem til dere. Blant annet kan dere Loreen, det svenske bidraget til Eurovision Song Contest (som jeg tror vinner i år). En mystisk jente med en fantastisk låt! Den amerikanske Idol-vinneren Adam Lambert har sneket seg inn med hele to herlige danselåter. Ellers finner dere blant annet Justin Bieber, Train, a1 og Daniel Bedingfield. Om dere har Spotify er det bare å bla dere gjennom listen.

Share:
Previous Post Next Post

1 Comment

  • astridterese

    Jeg er imponert over at du tenkte deg Sverige som vinner. Selv likte jeg ikke sangen i det hele tatt, men jeg har kanskje en litt spesiell musikksmak :-) Jeg likte best Tyskland og Island, men håpet egentlig at de Russiske bestemødrene skulle vinne :-)

    30. mai 2012 at 1:10 pm Reply
  • Jeg blir superglad for en kommentar!