Er det noen der ute?

17. april 2012

Susanne Sundfør har jeg aldri vært spesielt fan av. Jeg har aldri helt klart å forstå den enorme jubelen jeg hører i et hvert kritikerhjørne over hennes verk. Det var helt til jeg hørte «White Foxes». En sterkere låt er det lenge siden jeg har hørt, veldig lenge siden. Og selvom det bare er denne ene låten av Susanne Sundfør som jeg finner smakfull, så er det én mer enn ingen.

Egentlig vil jeg bare høre om det fremdeles finnes noen lesere igjen der ute?

Share:
Previous Post Next Post

11 Comments

 • Trille

  Jeg har dessverre ikke sansen for den dama i det hele tatt! Jeg vet ikke om det er en prinsippsak jeg har fått for meg, eller om jeg oppriktig ikke liker musikken hennes. :/ Tror det er det siste.
  Joda, det er vel noen her! :)

  18. april 2012 at 12:05 am Reply
 • Karoline

  Det finnes fortsatt lesere her (meg for eksempel, har bare ikke vært så flink til å kommentere blogger i det siste)! Og har ikke blitt frelst enda når det gjelder Susanne Sundfør, men hun er absolutt flink og har uendelig mye mer interessant å si i de intervjuene med henne jeg har lest enn mange andre artister :)

  18. april 2012 at 6:14 am Reply
 • Karolina

  Ja, det er det!! Jeg titter innom bloggen din neste hver dag! Venter på nye oppdateringer! :)

  18. april 2012 at 7:05 am Reply
 • marry

  Jeg er her :-)

  18. april 2012 at 8:04 am Reply
 • Ida Sundae

  åh, elsker hele albumet hennes, jeg!
  jeg er her…venter på at du skal begynne igjen.

  18. april 2012 at 9:28 am Reply
 • Miss Undecided

  Jeg er her fortsatt :-)

  18. april 2012 at 9:51 am Reply
 • Ulrikke

  Klart det er! :)

  18. april 2012 at 1:32 pm Reply
 • Carina

  Jeg er her :)

  Jeg har egentlig likt Sundfør helt siden det første albumet hennes kom ut jeg, men aldri vært noen superfan da!

  19. april 2012 at 2:52 pm Reply
 • Live

  Den sangen er så fin!

  24. april 2012 at 10:23 am Reply
 • astridterese

  Det er det! :-)
  Jeg synes også White Foxes er fin, men jeg vet ikke om det er flere sanger av henne jeg liker :-)

  25. april 2012 at 4:46 pm Reply
 • Marie

  Jeg er her og kikker innom stadig vekk! :)

  2. mai 2012 at 4:24 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!