Tiden er vårt liv

22. januar 2012

Hei godtfolk, det er lenge siden vi har snakket sist. Dagene mine er som regel overbooket for tiden med skole, arbeid og trening. Heldigvis har jeg tid til gode venner inn i mellom alt, det er livsnødvendig. Jeg er faktisk utrolig stolt over meg selv når det kommer til trening for tiden. Jeg trener ca. 3 ganger i uken, og denne uken har jeg også svømt 1000 meter. Målet mitt er å svømme 10 000 meter før 31. mars, for da er jeg med i trekningen av en tur til Rhodos. Og en tur til Rhodos hadde ikke vært feil nå.

I dag så jeg solen for første gang siden november, det er like spesielt hver eneste år. Jeg tok et bilde av det som dere kan se ved å trykke her. Bildet er tatt fra min kjære Golf, som forøvrig har problemer med varmeanlegget for tiden. Så det å kjøre nå om dagen er en kald fonøyelse! Det har også hendt andre morsomme ting i det siste. Jeg har blant annet blitt intervjuet av lokalavisen angående Twitter. Dere kan lese intervjuet her. Det er litt dårlig kvalitet, men håper dere ser hva som står.

 

Share:
Previous Post Next Post

4 Comments

 • Kristine

  Så fint at det går bra med både treningen og resten! :) Likte intervjuet!

  22. januar 2012 at 7:53 pm Reply
 • Sigrid

  Det må være så spesielt å gå så lenge uten sol!

  22. januar 2012 at 11:24 pm Reply
 • plosiv

  Fantastisk bra at du er stolt av trening – 3 ganger i uka er utrolig bra, og det vi du merke fort. Liker intervjuet. :)

  24. januar 2012 at 11:41 pm Reply
 • Karoline

  Trener bare to ganger i uka selv så du er flinkere enn meg og fint intervju :) Håper du har det fint =D

  26. januar 2012 at 10:25 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!