Søkeord

4. januar 2012

Jeg har Google Analytics. For dere som ikke vet hva Google Analytics er kan jeg fortelle at det er et slags kontrollsenter der jeg følger med på statistikken over bloggen min. Man kan blant annet følge med på unike besøkende hver dag, hvilke innlegg som er lest mest, hvordan folk finner bloggen din og hvor i landet de som besøker bloggen din bor. I tillegg har de en funksjon der man kan finne ut hva folk har søkt å for å havne på akkurat din blogg, og det er denne delen jeg synes er mest underholdende. Derfor tenkte jeg å bruke dette innlegget på å vise dere noen av de ordene/setningene som er brukt for å komme inn på min blogg.

Jentefilmer • Johan Harstad Dødslekene • Søte sitater • God natt hilsen • Gjennomsiktig paraply • Håndklær • Jeg vil gråte • Kjære bestemor • Alkoholdrikk liste • Asperger mobbing • Bygningsfeil øyne • Dype tekster • Er du kilen • Fire navn jorden • God natt meldinger til en du ikke kjenner så godt • Gå vekk fra mobberen • Hva er stemmebruk • Hvordan ha det bedre • Idiotiske apper iPad • Jeg har lyst til å forsvinne • Mannens nyttighet • Ned 3 kg på 3 dager • Overfladiske mennesker • Se på meg • Se verden i et dårlig lys • Slik får du bedre klesstil • Søk venn profile • Tåke dagen etter at jeg har brukt linser • Vakre sola mi • Utfordringer til sjef artig • Vederkvegende •

Share:
Previous Post Next Post

5 Comments

 • Marie

  Hihi, så gøy! Jeg har noe av det samme, men som en WordPress Plugin. Er gøy å følge med på! :)

  4. januar 2012 at 12:03 am Reply
 • Stine

  Og hva slags innlegg har flest besøkende?

  4. januar 2012 at 12:33 am Reply
 • marry

  Hahaha!!! For noen søkeord! xD

  4. januar 2012 at 3:30 pm Reply
 • Veronica S

  Haha, jeg synes også disse statistikkene er underholdene..jeg har på wordpress. Min er forresten mest 50-talls kjoler som kommer inn på min blogg..hehe.

  4. januar 2012 at 3:38 pm Reply
 • Speilvendt

  Ned 3 kg på 3 dager ja, lykke til :D
  Statistikk er så artig!

  4. januar 2012 at 3:44 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!