Interiør

5. januar 2012

Alle vennene mine vet at jeg har rar stil. Den er langt fra moderne eller definerbar. Jeg liker detaljer, og de trenger ikke passe sammen. Jeg har alltid sagt at når jeg kjøper hus eller leilighet en dag må jeg ha hjelp til interiøret, jeg klarer ikke se hvordan ting passer sammen. Uansett, her har jeg samlet noen bilder fra ting jeg synes er stilig.

 

Share:
Previous Post Next Post

21 Comments

 • Sigrid

  Åh, verdenskartbadet. Det var flott det. Jeg elsker kart.
  Når jeg får meg hus eller leilighet har jeg lyst til at hvert eneste rom skal ha hver sin stil/følelse. Og ingen av dem skal se ut som en IKEA-katalog. Det er så upersonlig og trist.

  6. januar 2012 at 2:09 am Reply
 • Maria

  Jamen dette er ikkje rart! dette er jo fantastisk!

  6. januar 2012 at 2:45 am Reply
 • Kristine

  Det var mye tøft! Det er kult å ha sin egen stil, i stedet for å bare følge interiørtrendene. ;) Jeg liker nok ting litt mer minimalistisk, men det blir ikke ordentlig hjemmekoselig uten noen rare detaljer!

  Norge var forresten veldig stort på det kartet. :P

  6. januar 2012 at 9:54 am Reply
 • Gitte

  Utrolig fint! Jeg er veldig glad i organisert “clutter” – på kanten av rotete, men mest koselig. Det verste jeg vet er sterile rom der det ikke ser ut som det bor noen – som kjøkkenene i HTH-reklamene.

  Når jeg blir stor, vil jeg ha et mini-bibliotek. Tenk det – et eget rom dedikert til bøker med behagelige sitteplasser og en vannkoker til te, kakao og kaffe.

  6. januar 2012 at 10:35 am Reply
 • KindleJoy

  Annet hvert rom i huset her har enten et kart eller en globus. Da vi la fliser i det store inngangspartiet vårt lette jeg med lys og lykter etter fliser med et stort kompass. Vi er flere med “kaos- og kombistil” som jeg liker å kalle det. Hvert rom er personlig, og ingen likner på IKEA. La deg rive med! Ikke noe er så koselig som å komme inn i et hjem med sjel :-)))

  6. januar 2012 at 1:45 pm Reply
 • Helena

  Digger spesielt de rommene med bokhyller!! En drøm :)

  6. januar 2012 at 2:17 pm Reply
 • Stine

  For meg skal ikke ting se ut som en interiørkatalog, men heller vise fram personligheten vi har (meg og nåværende samboer). Om du ser på interiøret i theselby.com, så ser at det blir kulere jo mindre man tenker over det. Eller, man kan jo gjøre det litt stilig, da. Som for eksempel ramme inn plakater, holde seg til samme fargene om man liker det litt fargeløst, osv. Eneste jeg blir litt frustrert over, er alle pyntetingene folk skal drasse inn i hjemmene sine. Spesielt i tidlig alder. Hvorfor kjøpe inn all julepynten når du er tjueen år? Hvorfor ha virkelig mange pynteting i en leilighet du bare skal bo i et semester? Ha det man trenger, og kanskje ikke så veldig mye annet. Da blir det mindre rot, og det blir et lettere sted å være.

  Jeg er sikker på at du har det flott der du bor, Caroline, og at det blir enda flottere i din neste leilighet!

  6. januar 2012 at 4:47 pm Reply
 • Hilde

  Carro, leiligheten din kommer til å bli et eventyr når den en vakker dag er klar :) Jeg har faktisk tenkt på å tapetsere en vegg (i min egen leilighet en dag;P) med kart i sepiafarger. Og digger bøker og hvordan man kan skape liv i et rom ved hjelp av dem :)

  6. januar 2012 at 7:06 pm Reply
 • camilla

  åhhh. sånn stil liker jeg. skikkelig koselig!

  7. januar 2012 at 5:52 am Reply
 • Marielle

  Så utrolig mye fint!

  8. januar 2012 at 9:27 pm Reply
 • Carina

  Ut i fra disse bildene synes jeg det ser ut som du har fantastisk stil jeg. Rart kan være bra!

  9. januar 2012 at 6:37 pm Reply
 • Marie

  Så fiint! Jeg klarer også ikke bestemme meg for hvilken stil jeg er innom, så min leilighet eller mitt hus blir noe rart noe! :)

  9. januar 2012 at 7:26 pm Reply
 • astridterese

  For noen fantastiske bilder! Jeg tror vi må ha akkurat samme stil :-)
  Jeg synes ofte jeg finner nydelige bilder og beskrivelser av interiør på nettet, men de er ikke så lette å overføre til hjemmet mitt. Nå har jeg likevel klart å sette i sammen noe jeg er førnøyd med – til neste gang jeg er i en eller annen gjenbruksbutikk og finner noe jeg bare må ha! :-)

  11. januar 2012 at 1:50 pm Reply
 • Trille

  Åååh, så mange fine bilder. :)
  Jeg ser heller ikke alltid hva som passer sammen, i alle fall ikke når det kommer til interiør, for det interesserer meg ikke at all. Jeg vil omgis av ting som gjør meg lykkelig; bilder, bøker, kosedyr, søte ting, telys, pledd, masse sitteplasser. Du vet. :) Enda godt jeg ikke studerer noe der man trenger å se hva som passer sammen. Nei, vent nå litt. :P

  11. januar 2012 at 6:29 pm Reply
 • Karoline

  Veldig my pent her <3 Det er masse av interiøren her jeg likte kjempegodt :)
  Ha en fin helg!

  13. januar 2012 at 8:59 pm Reply
 • Guro

  Åherregud, jeg vil tapetsere badet mitt med verdenskartet!

  17. januar 2012 at 9:24 am Reply
 • Mira

  Så mye fin inspirasjon her – jeg liker stilen :)

  17. januar 2012 at 7:02 pm Reply
 • Speilvendt

  Har lyst på et slags telt over senga.. masse tepper og puter. Yum! Elsker innlegget :)

  17. januar 2012 at 7:12 pm Reply
 • Ellen

  Nice! Dette inspirerer meg og. Kanskje du like mitt hvitt-frie interiør også:
  http://ellensoase.blogspot.com/search/label/Home%20Department

  God dag til deg!

  Ellen

  19. januar 2012 at 1:48 pm Reply
 • regndrope

  Så herleg inspirasjon! Eg vil ha det litt slik som dei to øvste bileta mot høgre, ein gong.

  19. januar 2012 at 4:21 pm Reply
 • Siri

  Du har absolutt stil! Jeg elsker også detaljer, og jeg digger inleggene din om interiør! Sånne så kroker med masse bilder og bøker! Fantastisk!

  12. mars 2012 at 2:09 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!